Boka direkt
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Peter Malmberg / 5 dec, 2017 webbplatsen goabarn - bild

Goabarn – webben med fokus på dig och ditt barn

I samarbete med Kostym har vi tagit fram webbplatsen Goabarn som vänder sig till barnfamiljer. Webben är fylld med tips och konkreta råd kring allt som rör de yngre barnen. Du hittar svar på frågor som rör barnens hälsa, mat och lek. Dessutom kan du få fina erbjudanden anpassade för dig med små barn.

Webbplats med bra tips och svar på dina frågor

Eftersom innehållet på Goabarn.se är en blandning av inspiration och handfasta råd kring barns hälsa och vård, är målet med webbdesignen att den ska kännas lättsam och samtidigt förtroendeingivande. Strukturen på hemsidan är enkel att förstå och med hjälp av meny och navigering hittar du snabbt fram till det du letar efter.

Fräsch webbdesign med hjälp av Divi

Med utgångspunkt i WordPress-temat Divi har vi skapat ett fräscht och tilltalande utseende, där informativa bilder blandas med tydlig rubriksättning i både text och bild. För Goabarn.se underlättas administrationen av webbplatsen med hjälp av bland annat sidmallar och den visuella sidbyggaren.

Utmanaren som sticker ut bland andra webbplatser

City Gross, som en del av Bergendahls Food, står bakom hela satsningen med Favorit Bamses babysortiment och har som målsättning att erbjuda produkter av bra kvalitet till ett lägre pris. Tanken med webbplatsen Goabarn.se är att inspirera föräldrar som vill ha en mysigare vardag med sin bebis. Via nyhetsbrev och utskick vill man sedan skapa direktkontakt med barnfamiljer och etablera en relation som bygger på förtroende.

Webben ska locka kunder till fysiska butiker

Ambitionen är att koppla samman webbplatsen med Citygross fysiska butiker och få barnfamiljer att välja produkter ur Bamse-sortimentet. Som exempel görs utskick med erbjudande om att hämta ett start-kit med jättefina produkter i någon av City-gross butiker. I utbyte lämnar kunden sin e-postadress. På så sätt får City Gross tillgång till en stor mängd e-postadresser till sin målgrupp, som har intresse av Bamse-produkterna och inspiration via Goabarn.se

Digitala nyhetsbrev som nav i den digitala kommunikationen

Med hjälp av återkommande nyhetsbrev till alla i Goabarns kundklubb skapas och stärks relationen till kunderna. I nyhetsbreven blandas tips och råd med fina erbjudanden och klipp. Med hjälp av nyhetsbreven lockas kunderna både till besök i någon av City Gross butiker och besök på Goabarn.se

Siktar mot nya mål med hjälp av webben

Allt började med att Bergendahls Food beslutade att ta fram ett eget varumärke med produkter av hög kvalitet och bättre pris för kunderna. Målet var att utmana marknadsledarna i varje produktkategori – och det målet är nu uppnått. Nu fortsätter man att sträva efter att förbättra och behålla den höga kvaliteten på sina produkter.

Goabarn.se är en del i den fortsatta strävan att ge kunderna bra kvalitet till bättre priser. Webbplatsen adderar mervärde för kunden i form av handfasta tips och råd som är värdefullt för dig som småbarnsförälder. För City Gross blir hemsidan ett sätt att skapa förtroende hos sina kunder och addera positivt värde till sina varumärken Bamse och Favorit.

Webb med störst fokus på tips och råd

Alla tips och råd för en mysigare vardag med barn som finns på Goabarn.se, ska i slutänden locka till köp av Bamse- eller Favorit-produkter. Men för att bygga upp förtroendet hos kunderna undviks allt för stort fokus på produkterna. Tips och råd är alltid i förgrunden och för den som är extra intresserad finns detaljerad produktinformation bara något klick bort.

Produkterna går att köpa i City Gross butiker och hos Matöppet, Den Svenska Matrebellen och EKO Stormarknad.

Nyfiken på Divi och WordPress?

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan stötta dig i ditt arbete med din webbplats med hjälp av Divi & WordPress.

Peter Malmberg
Publicerat av
Peter Malmberg Digital strateg / SEO-Konsult / VD +46(0) 73 150 95 95 Boka ett möte