Guess who’s back!

Precis som många andra är vi på Decision By Heart tillbaka efter en välförtjänt semester. Sen om vi förtjänade i princip oavbruten nederbörd under hela ledigheten… ja, det kan vi bli två om! Men vi har njutit av sommaren ändå. Det handlar om inställning och anpassning, eller hur? Har du någonsin provat att verkligen acceptera regnet med fullt omfång? Som artisten Natasha Bedingfield säger: “feel the rain on your skin – no one else can feel it for you, only you can let it in.” Vi lär oss att omvärdera, att omfamna.

Björkgrenar i regnoväder

Precis som sommarvädret är webbens värld under ständig förändring, som även den kräver rätt inställning och anpassning för den som vill hänga med och ha roligt i alla dess omständigheter. Och jäklar vad det händer grejer. 

Nyhet på nyhet dimper ned i världen om webbutveckling, SEO och allt i kombination med nya AI-tekniker. Hur kommer Googles nya resultatgenererare att fungera och vad gör det för SEO? Hur kommer WordPress spännande nyheter om förnyelse av admingränssnittet skapa nya möjligheter för webbutvecklare? Vi bevakar omvärlden och hänger med i utvecklingen, så att ni slipper. Och vet du vad – den lasten tar vi mer än gärna!

På tal om nyheter så är vi inte bara tillbaka i full styrka, utan vi har även hunnit stärka upp ytterligare. Den här veckan startar Cas Raven hos oss som senior webbutvecklare! Han besitter inte bara ett enormt intresse för konsten, utan dessutom en gedigen erfarenhet samt specialisering inom tillgänglighet. Något som gör det extra kul att komma igång med en rivstart i höst! Vi delar strax med oss av en närmre medarbetarpresentation, så håll utkik!

Vill du kicka igång med lite läsning för att dra liv i inspirationen? Varför inte börja med ”Så säljer du mer via storytelling” eller ”Utveckla Gutenberg Block via React i WordPress”?

Hur kan vi stå till tjänst?

Vad inom webb behöver du hjälp med i höst? Kontakta oss, så reder vi ut det ihop!

>
Publicerat av: Ulrika Winge SEO Copywriter