Boka direkt
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Peter Malmberg / 24 nov, 2017 digital marknadsförare karin broms lekemark - bild

Karin tar greppet om Digital marknadsföring

Med bred erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation kliver Karin in i rollen som digital marknadsförare hos oss på Decision By Heart med fokus på webbcopy och content marketing.

Digital marknadsförare med lång erfarenhet

Efter över 10 års erfarenhet av att jobba med kommunikation och marknadsföring på allt från reklambyråer till verksamheter inom design, näringslivsutveckling, kultur, energi och webb kommer Karin nu att fokusera på bland annat konkret SEO-arbete, planering och utskick av digitala nyhetsbrev, insatser i sociala medier och innehåll till webben.

”Det ska bli fantastiskt roligt att kunna bidra med min kompetens för att hjälpa våra kunder att konvertera sina besökare till kunder.”

Från print till digital kommunikation

Digital marknadsföring som service

Att skriva för målgruppen och fokus på besökarens upplevelse

Vi som jobbar med content har ett ansvar att ta fram innehåll som är relevant för målgruppen och som lever upp till besökarens förväntningar. Det handlar om att ha användarupplevelsen i fokus. Förstår du din målgrupp och hur din målgrupp hittar fram till din webbplats och hur de agerar när de väl är där, är det lättare att göra ett SEO-arbete och jobba fram content som är relevant och som gör jobbet.

Samarbete kring webb och digital marknadsföring

Karin kommer senast från Partners CoHub, där hon som marknadsförare har hjälpt företag med sitt kommunikations- och marknadsarbete, med mycket fokus på att skriva och anpassa innehåll för webb och andra digitala kanaler.

Vi på Decision by Heart har sedan tidigare ett samarbete med Partners CoHub som vi nu utökar. Nu kan vi med Karin i spetsen erbjuda både Partners- men också våra egna kunder stöd kring innehållshantering på din webbplats, och även stöd för din digitala marknadsföring.

För mer information kontakta Peter.

Peter Malmberg
Publicerat av
Peter Malmberg Digital strateg / SEO-Konsult / VD +46(0) 73 150 95 95 Boka ett möte