Boka direkt
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Peter Malmberg / 14 feb, 2017 ny webbutvecklare wordpress - bild på mattias hensdal

Mattias Hensdal – ny WordPress-webbutvecklare

Mattias – ny webbutvecklare WordPress

Vi välkomnar Mattias Hensdal till Decision By Heart. Mattias kommer närmast från Ninetech och dessförinnan från Two i Sverige AB där han arbetat som webbutvecklare främst med Open Source plattformar såsom Drupal och WordPress.

Mattias är nu glädjande nog anställd som webbutvecklare på Decision By Heart med fokus på webbutveckling med WordPress som plattform. Förutom webbutveckling gillar Mattias att felsöka och lösa problem och har alltid kunden och kundnöjdhet i centrum.

Några exempel på kunder som Mattias jobbat med är Kristinehamns kommun, Stiga, Boston Scientific, Wermlands Operan m.fl. På fritiden är alltid familjen prio nummer ett (såklart) men han har även ett stort intresse för foto och friluftsliv.

Jag har själv haft förmånen att arbeta tillsammans med Mattias under ett antal WordPress baserade projekt på Ninetech och har alltid kunnat känna mig lugn och trygg som kundansvarig med Mattias som ansvarig webbutvecklare.

Mattias har alltid varit väldigt omtyckt av våra kunder och därför känns det extra kul att välkomna Mattias till Decision By Heart.

Peter Malmberg
Publicerat av
Peter Malmberg Digital strateg / SEO-Konsult / VD +46(0) 73 150 95 95 Boka ett möte