Boka direkt
Föregående inlägg
Peter Malmberg / 1 aug, 2016 Ny Wordpress Webbyrå Karlstad

Ny WordPress Webbyrå Karlstad

Ny WordPress Webbyrå i Karlstad

Efter lite drygt 25 år i branschen med erfarenheter av att starta upp och driva IT- och webbyråer (Alfaskop Värmland AB, Weblication AB, Two i Sverige AB ) och med många utvecklande år på Ninetech har jag tagit steget och inlett en ny spännande resa med Decision By Heart.

Decision By Heart är en ny WordPress Webbyrå i Karlstad som fokuserar på att bygga hemsidor, webbplatser, landningssidor och andra digitala lösningar baserat på WordPress-plattformen. Målet är att leverera och optimera webbplatser som genererar fler affärer.

WordPress-lösningar som ger dig fler affärer

Affärsidén är enkel med en tydlig målsättning att din hemsida, webbplats, landningssidor eller digitala lösning skall ge dig fler affärer. Vi har delat in arbetet i fyra steg i kronologisk ordning som alla är beroende av varandra. Steg 1-3 skapar nödvändiga förutsättningar till steg 4 som skall ge dig fler affärer.

  • Varför webbplats? (Vad skall du och dina besökare ha din webbplats till)
  • WordPress 100% (Bygga, förändra, förbättra webbplatsen)
  • Fler besökare! (Driva trafik)
  • Fler affärer! (Konvertera besökare till kunder)

Detta innebär att vi driver arbetet lite längre, bortom leveransen av din webbplats till detaljerna som gör att din webbplats ger dig fler affärer och når upp till dina förväntningar.

Erfarna nyckelpersoner och unga drivkrafter med drömmar

För att skapa en inspirerande och utvecklande miljö med bra dynamik, inleder vi nu lagbygget och kommer söka efter erfarna nyckelpersoner där var och en är bäst på sitt område i kombination med de ungas drivkrafter som drömmer om att bli något i framtiden.

Är du intresserad, nyfiken eller vill veta mer om Decision By Heart – vår nya WordPress Webbyrå Karlstad är det bara att du hör av dig.

Peter Malmberg
peter.malmberg@decisionbyheart.com
073- 150 95 95

Peter Malmberg
Publicerat av
Peter Malmberg Digital strateg / SEO-Konsult / VD +46(0) 73 150 95 95 Boka ett möte