Boka direkt
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Peter Malmberg / 2 maj, 2018 webbutvecklare affärsnytta - bild på Kim

Vår nya webbutvecklare med fokus på din affärsnytta

Vår nya webbutvecklare Kim är den som ser till att din webbplats och digitala lösning fungerar som den ska. Han kodar och utvecklar de tekniska funktionerna och anpassar din webb efter din verksamhets syfte och mål.

Blick för helheten och detaljerna

Med en smittande positiv inställning och erfarenhet av att utveckla allt från relativt små webbplatser till större och omfattande projekt – som till exempel integrationslösningar, e-handel och webbapplikationer – har Kim en blick för helheten och kan snabbt komma fram till vilken lösning eller applikation som passar bäst för varje enskilt projekt.

Behöver du en webbshop eller site på flera språk är det Kim som kommer att utveckla den. Han har jobbat mycket med skräddarsydda lösningar (custom made) inom såväl WordPress och Woocommerce. Multispråklösningar med hjälp av WPML är också en av hans specialiteter.

Fullt fokus på din kunds upplevelse

För Kim är det en självklarhet att ta hänsyn till både din kunds upplevelse och dina affärsmål när han planerar och sätter upp funktionaliteten. För även om den tekniska lösningen är en utmaning i sig så har Kim siktet inställt på den slutgiltiga helhetslösningen och användarupplevelsen. Tekniken och funktionaliteten ska fungera som det är tänkt samtidigt som den ska underlätta för din kund.

Webbutveckling som kreativ process

Kim är en kreativ person som alltid har gillat att skapa konkreta saker. För honom är webbutveckling en skapandeprocess som kan delas in i olika steg.

Tips för högsta möjliga användar- och affärsnytta

Som webbutvecklare har Kim alltid ambitionen att skapa en webblösning som är bäst i det enskilda fallet och för just din verksamhet. Ett bra samarbete och dialog mellan oss och dig som kund är en bra början för att lyckas. Kim skickar även med ytterligare ett tips:

Många möjligheter – stora utmaningar

Dagens snabba tekniska utveckling, föränderliga konsumtionsmönster och trender inom webbutveckling öppnar upp en massa möjligheter. Och i kombination med en allt mer kräsen målgrupp innebär det också stora utmaningar.

Peter Malmberg
Publicerat av
Peter Malmberg Digital strateg / SEO-Konsult / VD +46(0) 73 150 95 95 Boka ett möte