Ta hand om och förbättra din hemsida

Din webblösning kan ge dig fler affärer!

Har du webbplats eller digital lösning som du vill göra lite bättre? Är ditt innehåll inte uppdaterat på länge? Upplever du att din målgrupp har svårt att hitta dig? Vill du integrera din webbplats med andra applikationer eller system – som crm-system, nyhetsbrevsfunktion eller system för produkthantering? Vi stöttar dig i vidareutvecklingen av din webbplats – med målet att generera flera affärer.

Din webbplats kan ge dig fler affärer!

Hör av dig till oss så berättar vi hur

Skicka ett meddelande via formuläret eller kontakta Peter direkt:

+46(0) 73 150 95 95
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ge din webbplats vård och omtanke

Alla digitala lösningar och applikationer mår bra av omtanke och vidareutveckling. Förändringar på marknaden eller i din egen verksamhet kan göra att din webbplats eller hemsida inte längre är optimal. Och ditt innehåll och texter kan snabbt bli inaktuellt om du inte arbetar med och uppdaterar det kontinuerlig.

Genom att ser över allt från UX-designinnehåll och webbcopy till tekniska funktioner eller integrationer, kan du påverka din leadsgenerering och konvertering.

Ditt nuläge och dina mål styr arbetet

Även om du kanske tror dig ha en tydlig bild av vad du vill förändra på din webbplats och vad du inte tycker fungerar bra, så gör vi en analys av ditt nuläge innan vi tar fram förslag på förbättringar. Vi hjälper dig helt enkelt att lyfta blicken mot de långsiktiga målen.

När vi har dina mål och förutsättning klara för oss kan vi ta fram förslag på förbättringar eller tillägg i form av funktioner eller integrationer.

Inspiration och nyheter?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Läs mer om vår integritetspolicy

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.