LEDtec International AB

Aktiebolaget LEDtec International AB bildades 2006 och har idag sitt största fokus på digitala informationsskyltar och LED-storbildsskärmar och erbjuder ett brett sortiment av LED- och LCD-skärmar. Hög kvalitet till rätt pris är företagets ledord. För LEDtec och deras kunder betyder hög kvalitet – lång livslängd och låg servicekostnad.

Ny modern webbplats

I ett spännande samarbete med LEDtec har vi nu byggt och lanserat en ny modern webbplats. Den nya webbplatsens huvudsakliga uppgift är presentera företagets produkter och tjänster på ett attraktivt sätt, och samtidigt inspirera potentiella kunder som kan leda till en ökad försäljning.

Den nya webbplatsen – viktig säljkanal

Den nya webbplatsen är en viktig säljkanal för LEDtec, där företagets produkter och tjänster kan presenteras på ett enkelt, förståeligt och samtidigt attraktivt sätt.

Lika viktigt som att skapa tydliga produkterbjudanden, har det varit att presentera helhetslösningar. Allt från mindre lösningar till större arenor med flertalet digitala skärmar och komplex digital teknik.

Tanken är att innehållet skall inspirera potentiella kunder som på liknande sätt vill hitta skärmlösningar för sin verksamhet, och då ta en kontakt med LEDtec som kan leda till affärer.

SEO har varit en viktig parameter under projektets gång för att ge kunden rätt förutsättningar att arbeta med innehållet på webbplatsen på egen hand.

Detta för att öka sin synlighet och ranking på de specifika sökorden och sökfrågorna så att det leder de potentiella kunderna till den nya webbplatsen.

Logotyp för LEDtec

LEDtec startades 2006 men före det så hette vi Safe traffic. Safe traffic producerade egentillverkade trafiksystem och startades 1988.

Ny webbplats
Webbutveckling WordPress

Hanterar innehållet själva

Eftersom innehållet förändras snabbt och i takt med marknadens krav har det varit viktigt att innehållet kan förändras på egen hand. Webbplatsen är byggd med Gutenbergs block-editor med ändlösa möjligheter när det kommer till att ändra eller skapa nya sidor, poster och övrigt innehåll efter behov.

Lösningen är byggd så att kunden kan hantera innehållet på egen hand.

Plattform & teknik

Vi har tagit fram den nya webbplatsen utifrån LEDtecs varumärkesprofilering och är anpassad efter LEDtecs behov och önskemål om funktionalitet. Lösningen är byggd i WordPress senaste version med Gutenberg blocks.

Ledtech desktop

”Vi har haft Decision By Heart under uppsikt över en längre tid och alltid tyckt att det de gjort åt andra varit riktigt bra, så det var inget svårt val för oss när vi stod inför att göra om vår hemsida.

Vi rekommenderar varmt Decision by Heart.”

Mathias Palmer VD / Försäljning
Logotyp för LEDtec

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.