Löfberg Invest

Ett familjeägt investmentbolag

Löfberg Invest är ett familjeägt investmentbolag som ligger i Karlstad. Deras investeringar och samarbeten fokuserar på tre områden: mat och dryck, foodtech och fastigheter. Löfberg Invest är en del av Bröderna Löfberg som även äger kafferosteriet Löfbergs och Löfberg Fastigheter.

Ny webbplats för presentation av verksamheten

Löfbergs Invest var i behov av en ny webbplats då den tidigare webbplatsen behövde sig ett lyft. Utmaningen låg i att skapa en webbplats som representerade deras varumärke med ett ganska komprimerat innehåll. Önskemålet var en onepager, det vill säga en enda sida där all information presenterades.

Resultatet blev en ny webbplats som tack vare tydliga sektioner leder besökaren genom verksamhetens syfte, mål och kontaktinformation. Detta underlättar upplevelsen och säkerställer att besökarna enkelt får en bra överblick av innehållet.

Anpassning och optimering i WordPress med Gutenberg

Designprocessen inleddes med en analys av Löfberg Invests varumärke och affärsstrategi för att se till att den nya webbplatsen återspeglar deras identitet på bästa sätt. Genom att använda WordPress som grundplattform och att implementera Gutenberg-innehållshanteraren, skapades en flexibel och användarvänlig webbplats för att hantera och uppdatera webbsidans innehåll.

Det unika kundanpassade temat utvecklades med fokus på hög prestanda och säkerhet, vilket ger en responsiv och snabb upplevelse för besökarna. Blockmetodiken i Gutenberg möjliggör skapandet av dynamiska sidlayouter genom att använda olika typer av innehållsblock. Detta ger Löfberg Invest möjligheten att enkelt anpassa och förändra webbplatsens struktur och innehåll över tiden, vilket ger en hållbar och framtidssäker lösning för deras digitala närvaro.

Logotyp för Löfberg Invest

Löfberg Invest är ett familjeägt investmentbolag med bas i Karlstad. De engagerar sig i verksamheter där de kan bygga ett hållbart värde tillsammans med andra.

Ny webbplats
Webbutveckling WordPress

”Superproffsigt stöd genom hela processen när vi tog fram vår nya hemsida för Löfberg Invest. Vi var ute efter en enkel, snygg lösning som ger besökaren en tydlig bild av vilka vi är och vad vi gör – och det var precis vad Decision by Heart levererade. Spot on!”

Anders Thorén Kommunikationschef
Logotyp för Löfberg Invest

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.