Ninetech

En kombination av design och funktionalitet genom samarbete med Decision by Heart

Ninetech, ett företag med bas i Karlstad, är kända för att skapa digitala lösningar för att förbättra och förenkla. Nu var det dags att ge sin egen webbplats ett riktigt lyft. En uppfräschning som bättre speglar deras företag och vad de kan erbjuda sina kunder. Dessutom, bättre möjligheter för skalbarhet och SEO. Genom ett samarbete med oss på Decision by Heart som WordPress-specialister, blev Ninetechs nya webbplats en härlig kombination av högkvalitativ design och användarvänlig funktionalitet.

Ninetech – Digitala visionärer med en passion för framgång

Ninetech grundades 1993 av nio tekniker i Karlstad och har sedan dess utvecklats till ett framstående företag inom digitalisering. Med sin starka expertis och en personalstyrka på över 50 personer har Ninetech byggt en imponerande portfölj av kunder. Detta inklusive stora företag som Viking Line, Stena Line och Volvo. De är en del av CombinedX AB-koncernen, som samlar nio företag med spetskompetens inom olika områden av digitalisering. Ninetechs engagemang för att skapa ”bäst i branschen”-lösningar speglar deras passion för att erbjuda exceptionella digitala upplevelser till sina kunder.

Ett samarbete präglat av expertis och förtrolighet

För att förnya sin webbplats och anpassa den till deras nya grafiska profil vände sig Ninetech till oss på Decision by Heart. Detta samarbete var ett resultat av tidigare samarbeten och ömsesidig respekt mellan byråerna. En av våra seniora webbutvecklare, satt under projektet på plats hos Ninetech på andra sidan torget i Karlstad. Där arbetade han tillsammans med deras Art Director. Det nära samarbetet och närheten till Ninetechs projektgrupp skapade därmed en effektiv arbetsmiljö där frågor av alla typer snabbt kunde diskuteras och lösas.

Logotyp för Ninetech

Ninetech grundades 1993 av nio tekniker i Karlstad och har sedan dess utvecklats till ett framstående företag inom digitalisering. De är en del av CombinedX AB-koncernen.

Ny webbplats
Webbutveckling WordPress

Bästa praxis inom WordPress – skalbarhet och SEO

Ninetech är ett företag som normalt sett arbetar med stora företagskunder och använder andra system än vad de vill ha för sin egen webb. Ninetechs fokusområde är inte längre WordPress, men det är precis där vi på Decision by Heart utmärker oss.

Vi fick en framtagen design från Ninetechs Art Director och använde Decision by Hearts WordPress-tema för att bygga upp webbplatsen. Genom att samarbeta med Decision by Heart kunde Ninetech dra nytta av vår specialisering och omfattande kunskap inom WordPress-plattformen. Denna samverkan gjorde det alltså möjligt för dem att få tillgång till expertis som är specifikt anpassad för deras behov. 

På så sätt kunde Ninetech vara säkra på att deras webbplats skulle byggas på en stabil och väletablerad plattform, samtidigt som de fick tillgång till den senaste tekniken och bästa praxis inom WordPress-utveckling. I och med den nya webbplatsen fick de alltså en nystart genom en ny skalbar kodbas och dessutom betydligt bättre möjligheter för fortsatt SEO-arbete på sajten.

Ninetech ny webbplats

Ninetechs nya webbplats: Ett framgångsrikt partnerskap för skalbarhet, SEO och användarupplevelse

Ninetechs nya webbplats är ett perfekt exempel på kraften i ett samarbete mellan två företag med kompletterande kompetenser. Genom att kombinera Decision by Hearts WordPress-expertis och Ninetechs branschkunskap kunde vi skapa en imponerande webbplats som uppfyller deras behov av skalbarhet, SEO-optimering och användarupplevelse. Det nära samarbetet på plats gjorde att de snabbt kunde diskutera inspirerande idéer och ta itu med dem i realtid, vilket resulterade i en högkvalitativ digital lösning som exakt återspeglar företagets värderingar. Med detta partnerskap som bevis på vad som kan uppnås när byråer samarbetar nära varandra!

Behöver du hjälp i WordPress eller WooCommerce? Boka ett möte, så hittar vi en lösning!

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.