Percol

Kaffekampanjen – Golden Coffee Bag

Kaffekampanjen Percol Golden Coffee Bag rullar för fullt i Storbritannien (April-Juni 2020). Percol är ett varumärke i Storbritannien som ingår i Löfbergsgruppen. Kampanjen körs mot detaljhandeln med speciellt framtagna kampanjpaket innehållande Percols populära kaffepåsar. I utvalda kampanjpaket har gyllene kaffepåsar placerats med en 10-siffrig kod där den lyckliga vinnaren kan ”claima” sitt pris bland hundratals priser med fokus på hållbarhet. Som lycklig vinnare kan kunden vinna:

  • En elektrisk cykel från Evans Cycles.
  • Weekend upplevelse under 2 nätter på River Cottage farmhouse för två.
  • rCUP, den återanvändbara kaffemuggen gjord av återanvändbara pappersmuggar.
  • Äventyrs-cykeltur i Storbritannien med Pannier.cc

Kampanjsajten

Vi på Decision By Heart fick förtroendet att utifrån kampanjens varumärkesprofilering ta fram design och sedan utveckla och driftsätta kampanjsajten. Förutom att visa rätt priser för de olika siffer-koderna hanterar sajten meddelanden för scenarion som bland annat: att fel sifferkod registreras, samma kod registreras fler gånger och en vinst per hushåll.

Kampanjöverblick

  • Kunden köper en ”Percol Coffee Bag” hos återförsäljare i detaljhandeln.
  • Kunden hittar en gyllene kaffepåse i förpackningen med en 10-siffrig kod.
  • Kunden besöker kampanjsajten, skriver in den 10-siffriga koden för att få priset presenterat.
Logotyp för Percol

Kaffekampanjen Percol Golden Coffee Bag rullar för fullt i Storbritannien (April-Juni 2020). Percol är ett varumärke i Storbritannien som ingår i Löfbergsgruppen. Kampanjen körs mot detaljhandeln med speciellt framtagna kampanjpaket innehållande Percols populära kaffepåsar.

Ny kampanjsajt
Webbutveckling WordPress

Kampanjmål

Kampanjens mål är att driva försäljning av Percols hållbara kaffeprodukter i detaljhandeln, men också att öka medvetenheten och varumärkeskännedomen om Percol- och kaffepåsformatet.

Målgruppen är människor på språng som gillar utomhusaktiviteter och äventyr. Och det är särskilt viktigt att bygga relevans gentemot konsumenterna genom fokus på hållbarhet och miljön.

Plattform & teknik

Vi har tagit fram en ny kampanjsajt utifrån kampanjens varumärkesprofilering. Webbplatsen är anpassad efter Percols behov och önskemål av funktionalitet. Lösningen är byggd i WordPress.

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.