Sunne Fastighets AB

Sunne Fastighets AB är ett allmännyttigt bostadsföretag vars huvuduppgift är att främja bostadsförsörjningen i Sunne kommun samt att tekniskt och administrativt förvalta både bostäder och lokaler. Sunne Fastighets AB erbjuder en bra och trygg boendemiljö med god service för sina hyresgäster.

Bolaget ska även främja tillgången på ändamålsenliga lokaler och anläggningar för kommunens verksamheter. I bolagets uppdrag ingår även ett samhällsansvar i syfte att bidra till hållbar utveckling och delar Sunne kommuns vision: ”Sunne är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt”

Ny grafisk profil och webbplats

I ett spännande samarbete med Sunne Fastighets AB har vi tagit fram en ny logga, grafisk profil och lanserat en ny webbplats i den senaste WordPress-versionen. Webbplatsend huvudsakliga uppgift är att presentera och visa upp lediga lägenheter på ett attraktivt sätt så att Sunne Fastighets AB snabbt får dem uthyrda.

Hitta ditt nya hem i Sunne

Letar du efter ett nytt hem i vackra Sunne? Då har Sunne Fastighets AB lägenheter för dig. Det finns lägenheter för alla – familjer, studenter och seniorboende.

Den huvudsakliga uppgiften för den nya webbplatsen är att presentera lediga lägenheter och boenden på ett tydligt sätt. Genom en filtrering för de olika kategorierna kan intresserade snabbt hitta lediga lägenheter inom respektive kategori. En intresseanmälan kan skickas från varje enskilt hyresobjekt för vidare kontakt och dialog om det nya boendet.

Förutom att presentera lediga lägenheter, kan befintliga hyresgäster ta del av viktig information och vad som gäller under själva boendet. Allt från svar på vanliga frågor till att göra en felanmälan.

För Sunne Fastighets AB fyller den nya webbplatsen en viktig roll, där lediga lägenheter snabbt kan fyllas med nya hyresgäster. Samtidigt kan servicen höjas under boendetiden genom att snabbt komma ut med aktuell information och svar på vanligt förekommande boendefrågor.

Logotyp för Sunne Fastighets AB

Sunne Fastighets AB är ett allmännyttigt bostadsföretag vars huvuduppgift är att främja bostadsförsörjningen i Sunne kommun samt att tekniskt och administrativt förvalta både bostäder och lokaler

Ny Webbplats
Webbutveckling WordPress, Webbdesign

Ny grafisk profil och utseende

I projektet ingick att ta fram en ny logotyp och grafisk profil för Sunne Fastighets AB som har legat till grund för den nya webbplatsens utseende och känsla.

Plattform

Vi har tagit fram den nya webbplatsen efter Sunne Fastighets ABs behov och önskemål. Lösningen är byggd i WordPress med ett unikt kundanpassat tema för hög snabbhet och säkerhet. Innehållet hanteras med Gutenberg blocks.

”Vi på Sunne Fastighets AB är supernöjda med vår nya sida! Den är enkel och lättnavigerad för potentiella hyresgäster men också för våra befintliga. Under hela projektet har Decision By Heart varit väldigt hjälpsamma och vi har också fått mycket positiva reaktioner på sidan vilket vi tycker är riktigt kul! Vi rekommenderar att jobba med Decision By Heart!”

Anitha Svanevall Ekonom
Logotyp för Sunne Fastighets AB

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.