Tack vare vår långa erfarenhet av webbutveckling finns det egentligen inga begränsningar i vad vi kan hjälpa dig med. Passar en skräddarsydd webbapplikation bäst för din verksamhet tar vi fram det åt dig. Men vi kan lika gärna komma fram till att det är en standardiserad lösning – som vi justerar och anpassar åt dig – som är det bästa tänkbara för att du ska uppnå dina mål.

Vi vet att det inte finns en lösning som passar alla, därför har vi inga fasta priser eller paket. Faktorer som den interna organisationen, den lokala marknaden och konkurrenter, målgrupp eller samarbetsformer med leverantörer påverkar ditt syfte med och behov av en webbplats. Innan vi kan ta fram ett förslag på webbapplikation måste vi därför veta så mycket som möjligt om dig, dina konkurrenter och din målgrupp.

Webbutveckling i WordPress

De flesta webbplatser vi utvecklar bygger på CMS-plattformen WordPress. Det är ett lättanvänt system som gör det smidigt för dig att bland annat hantera innehållet (som bilder och texter). För oss som utvecklar din webbplats finns det en mängd plugins och tillägg som gör att vi kan skapa en anpassad och unik webbplats åt dig, baserat på redan färdiga standardlösningar. Har du behov av en omfattande och stor webbplats är WordPress enkelt att skala upp så att det möter dina behov

Integration och speciallösningar

Vi har hög teknisk kompetens som är baserad på många års erfarenhet av att utveckla webbplatser, specialanpassade lösningar och integrationer. Vi ser till att hitta eller utveckla den bästa tekniska lösningen för just ditt behov. När det inte finns några standardiserade färdiga lösningar som passar din verksamhet, skräddarsyr vi helt enkelt en lösning åt dig. Tekniker vi använder oss av är WordPress, PHP, MySQL, Laravel, Angular och Vue.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?
Tveka inte att höra av dig!


Från analys till färdig lösning

Vi arbetar enligt en process som vi inleder med en gemensam workshop då vi ringar in din målgrupps behov och din verksamhets alla förutsättningar. Med utgångspunkt i analysen jobbar vi sedan vidare för att ta fram en lösning. Genom webbutveckling bygger vi webbaserade plattformar, applikationer och tjänster som möter dina behov.

Inget projekt är för stort. Eller för litet.

Vi hjälper dig med din webbplats oavsett dina behov. Vi har tagit fram skräddarsydda lösningar med integration av flera system, flerspråkiga och omfattande webbplatser med hundratals produkter till lösningar anpassade för dig med en mindre verksamhet fokuserad på information.