Ny webbplats till Anymotion

Vi tog fram en webbplats till Anymotion – experter inom videomarknadsföring. I vårt uppdrag ingick omfattade nyckelordsanalys, webbdesign, webbproduktion, innehållshantering och sökmotoroptimering.

Efter lanseringen har uppdraget övergått i en förvaltnings- och förädlingsfas med månatligt underhåll & support av WordPress och själva webbplatsen.

Kort om Anymotion

Anymotion är en modern ”one stop shop” för rörlig kommunikation. De är experter inom videomarknadsföring och hur man använder video både strategiskt och målinriktat i digitala kanaler. Så här säger de själva:

Vi arbetar i nära samarbete med dig som partner. Vi fokuserar på mätbara resultat för att generera affärsnytta för dig och ditt företag. Det gör vi genom att skapa och distribuera värdefullt och relevant videoinnehåll med målet att attrahera, engagera och konvertera dina potentiella kunder.

Vi hjälper dig hela vägen från strategi och kartläggning via produktion, distribution och till att slutligen följa upp och mäta utfallet av dina videos.”

Nyfiken?

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så berättar vi mer om vårt arbete med Anymotion. Vi berättar också gärna om hur din webb kan ge dig fler affärer.

Tveka inte att höra av dig! Kontakta oss via formuläret eller ring Peter:

+46(0) 73 150 95 95
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.