Ny webbplats till BMJ Betong

Ambitionen med BMJ Betongs nya webbplats är att lyfta fram deras breda erbjudande som relativt nystartat företag i en expansiv fas. Ambitionen var att tydliggöra alla tjänster tillsammans med alla fördelar som deras borrigg medför för dig som kund och för BMJ Betongs anställda. I vårt uppdrag ingick:

Uppdrag & Utmaning

Uppstickare med konkurrenskraftigt erbjudande

BMJ Betong är lite av en uppstickare som vänder sig till såväl industrier som offentliga verksamheter och fastighetsägare. Därför är en av de främsta utmaningarna att besökaren snabbt ska förstå att BMJ Betong är en kompetent leverantör med ett erbjudande som konkurrerar med de etablerade aktörernas.

Webbplatsen fyllde därför en viktig funktion i att presentera erbjudandet på ett annorlunda och tydliga sätt.

Lösning

Fokus på innehåll och ett utseende som skiljer sig från mängden

Som nystartat företag har BMJ Betong ett stort strategiskt behov av en webbplats för att etablera sig på marknaden. Med många pågående projekt har de behov av att rekrytera och attrahera ny personal, därför ska webbplatsen fånga in så väl potentiella kunder och anställda.

Strukturen är anpassad för att lyfta fram och tydliggöra tjänsterna samt personalens kompetens. För BMJ Betong är det viktigt att deras flexibla och applicerbara tjänster.

Kort om BMJ Betong

BMJ Betong är experter på håltagning i betong och andra hårda material, borrning av berg, tung- och lättrivning, golvslipning, vajersågning och pålkapning.

Med en specialtillverkad Brokk-maskin kan dBMJ Beton utföra tunga arbeten betydligt snabbar, säkrare och mer effektivt än för hand och utmanar därmed de mer etablerade och större bolagen.

Nyfiken?

Vill du att din webbplats ska genererar fler affärer?

Kontakta oss så berättar vi hur vi skulle kunna gå tillväga. Fyll i formuläret eller hör av dig till Peter på:

+46(0) 73 150 95 95
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.