Ny webbplats till Goabarn

Goabarn.se vänder sig till småbarnsföräldrar som letar efter tips och råd kring allt som rör små barn. Tanken med en ny webbplats till Goabarn var att inspirera till en ännu mysigare och roligare vardag med sin bebis. Därför är webben fullmatad med tips och råd kring ämnen som leka och lära, pyssla om, äta och sova. I vårt uppdrag ingick:

Efter lanseringen har uppdraget övergått i en förvaltnings- och förädlingsfas med månatligt underhåll och support av WordPress och själva webbplatsen. Vi stöttar även Goabarn i webbcopy i form av löpande blogginlägg.

Uppdrag och utmaning

Syftet med Goabarn.se är framför allt att bjuda på inspiration till småbarnsföräldrar. Och att i en förlängning stärka varumärket Favorit Bamse. En stor utmaning är att det är hård konkurrens på marknaden med stora och etablerade aktörer som målgruppen har stort förtroende för. Därför gäller det att sticka ut för att överhuvud taget bli sedd.

Eftersom innehållet på Goabarn.se är en blandning av inspiration och handfasta råd kring barns hälsa och vård, bör webbdesignen ge ett lättsamt men samtidigt förtroendeingivande intryck. Och det ska vara lätt att som småbarnsförälder hitta inspiration kring just den fråga som du letar svar på.

Lösning

Lekfull webbdesign som skiljer sig från mängden

För att skilja Goabarn.se från konkurrenterna tog vi fram en positiv och inspirerande webbdesign. Designen bygger på glada och lekfulla färger kombinerat med inspirerande bilder.

Strukturen på hemsidan är enkel att förstå och med hjälp av meny och navigering hittar du snabbt fram till det du letar efter.

Innehåll som inspirerar och vägleder

Med fokus på content marketing blandas informativa bilder med tydlig och lockande rubriksättning. Via nyhetsbrev och utskick skapas direktkontakt med barnfamiljer och etablerar en relation som bygger på förtroende.

Goabarns marknads- och webbstrategi grundar sig i ett genomtänkt SEO-arbete och kontinuerlig uppdatering av innehåll, kombinerat med digital marknadsföring och direktreklam.

webbplats till goabarn - start

Kort om Goabarn.se

Varumärket Favorit – kvalitet som inte kostar mer

Goabarn.se är sidan där du som förälder kan få tips och råd för en ännu mysigare vardag med din bebis. Bakom sidan Goabarn står Favorit Bamse – ett registrerat varumärke under City Gross / Bergendahls Food. Bamses babysortiment hittar du i City Gross butiker och på citygross.se. Du hittar det också hos Matöppet, Den Svenska Matrebellen och EKO Stormarknad.

Produktvarumärket Favorit föddes för ett antal år sedan när Bergendahls Food bestämde sig för att ta fram ett eget varumärke. Målet var att hitta riktigt bra produkter som kunde utmana marknadsledaren i varje kategori, men till ett bättre pris för dig som kund. Det målet är uppnått, men vi strävar hela tiden för att förbättra och bibehålla högsta kvalitet på våra produkter.

Din webbplats kan generera fler affärer!

Vill du veta hur?

Om du vill veta mer om den nya webbplatsen till Goabarn.se eller ta en dialog och samtala om hur vi skulle kunna stötta dig i dina projekt – tveka inte att höra av dig!

Fyll i formuläret eller ring Peter på en gång:

+46(0) 73 150 95 95
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.