Ny webbplats till InConfidence

Vi tog fram en webbplats till nystartade InConfidence. I vårt uppdrag ingick bland annat:

Efter lanseringen har uppdraget övergått i en förvaltnings- och förädlingsfas med månatligt underhåll och support av WordPress och själva webbplatsen.

Kort om InConfidence

Tar du utmaningen med den digitala resan och kundvård på allvar? InConfidence matchar ditt företags behov med rätt lösning avseende strategi, kundvård och coaching.

Oavsett om det är en större eller mindre utmaning att ta tag i så är det där det börjar. Ett första möte som avgör om InConfidence förstår ditt behov och om ni kan bygga förtroende för varandra – InConfidence.

Referens

Peter och hans team på DbH skapade inte bara en ny hemsida för mitt företag. Med en aldrig vikande positiv inställning och energi bidrog de dels till min nya sajts utseende, pedagogik och funktion samt att de hela tiden coachade mig i min paketering på sajten för bästa affärsmässiga genomslag.

Energi, kompetens och den ständiga återkopplingen ledde till ett resultat jag är otroligt nöjd med. Jag tycker verkligen jag fick det där lilla extra som gör att man blir nöjdare än vanligt.

Jag rekommenderar gärna Decision By Heart, särskilt till dem som vill lite mer!

Janne Bohm
Coach & Rådgivare, InConfidence AB

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om webbplatsen till InConfidence eller träffas för att se hur vi skulle kunna stötta dig i dina projekt. Hör av dig via formuläret eller kontakta Peter:

+46(0) 73 150 95 95
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.