Ny webbplats till Runda Idéer

Vårt uppdrag omfattade nyckelordsanalys, webbdesign, webbproduktion, innehållshantering och sökmotoroptimering. Efter lanseringen har uppdraget övergått i en förvaltnings- och förädlingsfas med månatligt underhåll & support av WordPress och själva webbplatsen.

Kort om Runda Ideér

Runda Idéer erbjuder rådgivning, kunskap och erfarenhet inom scenteknik för teaterhus, kongresshus och eventarenor. Oavsett om det gäller lösningar för nyinstallationer eller ombyggnation av existerande system arbetar vi nära kunden för att säkerställa att lösningen ger en god arbetsmiljö för både de som arbetar på och bakom scen. Vårt mål är alltid att åstadkomma detta utan att göra intrång på publikens upplevelse samt att bevara husets själ.

”Vi arbetar bland annat med siktanalyser, automation, belysning och utformning av scen, salong och arbetsytor backstage. Efter kundens önskemål levererar vi förstudie, behovsanalys, systemhandling, budgetering, projektering, förfrågningsunderlag, upphandling och uppföljning”.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om den nya webbplatsen till Runda ideér eller ta en dialog och samtala om hur vi skulle kunna stötta dig i dina projekt får du gärna höra av dig till oss.

Hör av dig så berättar vi mer.