Ny webbplats till SOMAS Instrument

Vi har hjälpt SOMAS Instrument AB, som erbjuder regler- och avstängningsventiler tillverkade i stål, med deras nya tvåspråkiga webbplats.

Den nya webben består av flera hundra sidor där du bland annat kan hitta detaljerad information om alla produkter och användningsområden samt manualer, datablad och instruktioner. Det finns också möjlighet att anmäla sig till kurser och utbildningar.

I vårt uppdrag ingick bland annat

Uppdrag & utmaning

Stor mängd information och omfattande underlag

Med ett produktsortiment på hundratals produkter krävs det ordning och reda från början till slut. Det kräver också att man lyckas skapa en tydlig bakomliggande struktur och navigering för att besökaren snabbt ska hitta fram till rätt information eller rätt produkt.

När det gäller hantering av mycket information och data blir utvecklings- och arbetsprocessen i sig en utmaning. En del i uppdraget var därför att skapa ett strukturerat och effektivt sätt att samarbeta.

Lösning

Grundligt SEO-arbetet och tydlig struktur

Bakom den slutgiltiga innehållsstrukturen ligger ett genomtänkt och strategiskt sökmotoroptimeringsarbete. De noga utvalda sökorden och söktermerna styr till stor del innehållet på webbplatsen samt gör det möjligt att arbeta målinriktat och fokuserat. Sökmotoroptimeringen gör det dessutom lättare för SOMAS kunder att hitta det de söker efter.

Ett bra och tätt samarbete mellan oss och SOMAS gjorde att vi kunde arbeta strukturerat från början till slut och vi lyckades följa och bibehålla den tydliga innehållsstrukturen.

Kort om SOMAS Instrument AB

SOMAS utvecklar, producerar och marknadsför regler- och avstängningsventiler tillverkade i rostfritt, syrafast stål. Produkterna säljs över hela världen till industrier inom de flesta branscher. Företaget är ett familjeföretag med huvudkontor och verkstad i Säffle.

Ta en titt på SOMAS nya webbplats.

Nyfiken?

Vill du veta hur din webbplats kan generera fler affärer?

Hör av dig till oss så kan vi berätta mer. Fyll i dina kontaktuppgifter eller kontakta Peter på en gång:

+46(0) 73 150 95 95
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.