Ny webbplats till Vänerförvaltning

Vi tog fram en ny webbplats till Vänerförvaltning. I vårt uppdrag ingick bland annat:

Efter lanseringen har uppdraget övergått i en förvaltnings- och förädlingsfas med månatligt underhåll och support av WordPress och själva webbplatsen.

Kort om Vänerförvaltning

Vänerförvaltning är ett bostadsrätts- och fastighetsförvaltningsbolag med säte i Karlstad som för närvarande förvaltar cirka 170 objekt och runt 6000 lägenheter.

Vänerförvaltning har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning och har funnits sedan 1976. Hos bolaget möter du engagerad och kunnig personal som alltid strävar efter långsiktiga kundrelationer. Flertalet av kunderna har varit med sedan starten 1976.

Gänget på Decision By Heart med Peter i spetsen greppade direkt vad vi var ute efter och hur vi ville presentera oss på hemsidan.

Vi fick kontinuerlig återkoppling under arbetet där vi själva fick tycka och tänka vilket skapade en hemsida som vi är mer än nöjda med.

Med stor kompetens, engagemang och en ständigt positiv inställning har vi även fått många bra tips på hur vi kan öka trafiken på hemsidan för att förhoppningsvis generera fler affärer.

Kan varmt rekommendera DBH!

Linus Karlberg
Bokslut och ekonomi, Vänerförvaltning

Din webbplats kan också generera fler affärer!

Vill du veta hur?

Hör av dig till oss via formuläret eller boka ett möte med Peter direkt:

+46(0) 73 150 95 95
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.