Ny webbplats till Vida Management

I vårt uppdrag att ta fram en ny webbplats till Vida Managemt ingick:

Kort om Vida Management

Sara på Vida Management har arbetat med HR sedan 1997 och började sin karriär på TV4. Sedan dess har hon jobbat i en rad olika branscher – svenska och internationella – inom framför allt media och teknik.

Sara tenderar att dra sig till företag som står inför, eller är mitt i, stora förändringar. Hon drivs av att bidra till att förbättra, vidareutveckla och stärka företag. För Sara står alltid effektivitet och lönsamhet i fokus. Hon vill vara med och påverka och se tydliga resultat.

Referens

”Ni ställde bra frågor vid kravprofilsmötet inklusive gav bra tips & råd kopplat till texterna (vem är kunden/läsaren, använda du istället för ni osv). Såg snabbt förbättringsområden som kunde göras och kom med egna proaktiva förslag och idéer på hemsidans utformning. Skapade tydliga och lättlästa sidor genom bra rubriker, bra uppdelning på texterna på sidan.

Ni visade på stor noggrannhet genom att kontrollera texterna som dyker upp på google – och bad mig ändra till mer säljande texter. Ni var också snabb på att ändra de småjusteringar som jag ville göra i texterna och jobbade snabbt inklusive helg för att få ut hemsidan snarast möjligt (vilket var viktigt för mig ur ett säljperspektiv).

Ni hade under hela arbetets gång en trevlig och positiv ton i såväl samtal som mail och jag kände verkligen att ni ville hjälpa mig och få mig att bli en nöjd kund. Ni följde regelbundet upp med mig via mail och sms när det var något jag behövde kolla eller godkänna = det gjorde att vi höll tempot uppe och jag kände att jag hade er fulla uppmärksamhet.

Jag ger Decision By Heart min allra bästa rekommendationer och kommer med glädje rekommendera er vidare i mitt nätverk!”

Sara Lerdell
Ägare, Vida Management AB

 

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om den nya webbplatsen till Vida Management eller ta en dialog och samtala om hur vi skulle kunna stötta dig i dina projekt får du gärna höra av dig till oss.

Kontakta oss via formuläret eller ring Peter på:

+46(0) 73 150 95 95
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.