Ny webbplats till X-Border

I vårt uppdrag att arbeta fram en ny webbplats till X-Border ingick bland annat:

Efter lanseringen har uppdraget övergått i en förvaltnings- och förädlingsfas med månatligt underhåll och support av WordPress och själva webbplatsen.

Kort om X-Border

X-Border är ett traditionellt men piggt och modernt IT-företag med fokus på drift, infrastruktur och molntjänster. Deras största tillgång är personalen.

Tack vare sin långa erfarenhet kan X-Borders IT-konsulter ge dig som kund värdefull IT-rådgivning oavsett bransch och storlek på ditt företag.

Bolaget grundades 2009 och finns i Karlstad. Namnet X-Border [kråssbårder] symboliserar att de jobbar gränsöverskridande både geografiskt och teknikmässigt. Kunderna finns representerade i hela Europa och norra Afrika.

Referens

Professionellt och lättsamt slussade Decision By Heart oss igenom processen med att ta fram en ny hemsida som vi på X-Border känner oss stolta över. De arbetade mycket pedagogiskt och vi har bl a lärt oss innebörden av begrepp som sökmotoroptimering, nyckelordsanalys osv.

Vi har haft många intressanta och lärorika diskussioner om hur man som företag kan styra användare till att hitta oss och rätt typ av information vid sökning. Arbetet inkluderade även till viss del arbete med andra sociala medier.

Vi vill verkligen varmt rekommendera ett samarbete med Decision By Heart! Vi kommer definitivt att fortsätta samarbetet!

Jonas Malmén
Affärsutvecklare och ägare, X-Border

Vill du veta mer?

Vi hjälper dig med allt som rör din webbplats

Om du vill veta mer om den nya webbplatsen till X-Border eller ta en dialog och samtala om hur vi skulle kunna stötta dig i dina projekt får du gärna höra av dig till oss.

Skicka ett meddelande till oss via formuläret eller ta kontakt med Peter direkt:

+46(0) 73 150 95 95
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.