Ny webbplats till Smiling Workplaces

Smiling Workplaces är experter på SharePoint och Office 365 inom intranät och digitala arbetsplatslösningar på Microsoft-teknik. De är ett nystartat företag inom koncernen Combined Excellence och erbjuder paketerade och skräddarsydda lösningar till sina företagskunder. I vårt uppdrag ingick bland annat:

Utmaning – ny aktör på en marknad med hård konkurrens

Som nystartat bolag och avknoppning inom koncernen Combined Excellence fyller webbplatsen en viktig funktion i att sätta det nya varumärket och det nya namnet på kartan. Och att göra kunderna medvetna om nystarten. Smiling Workplaces består av människor med spetskompetens och lång erfarenhet och ska lyftas fram som experter. Experterna är – tillsammans med det breda erbjudandet med skräddarsydda intranätslösningar – Smiling Workplaces främsta konkurrensfördel.

Fokus på strategiska samarbeten och den egna expertisen

Smiling Workplaces agerar på en marknad med hård konkurrens och många andra etablerade aktörer. Därför var det viktigt för Smiling Workplaces att snabbt kunna förmedla och lyfta fram den egna expertisen och kompetensen, tillsammans med det faktum att de är Microsoft guldpartner och en avknoppning från en etablerad koncern.

Lösning – tydliga call to action och lekfull webbdesign

Med utgångspunkt i Smiling Workplaces grafiska profil tog vi fram en webbdesign som signalerar lekfullhet kombinerat med professionalism och tekniskt kunnande. Personalen lyfts tidigt fram som de experter de är och de skräddarsydda tjänsterna presenteras i en tydlig struktur och navigation. Smiling Workplaces tog själva fram webbcopy för att konkretisera sitt erbjudande.

Webbplatsen är en av de viktigaste säljkanalerna, så i vårt uppdrag ingick även att optimera för leadsgenerering och konvertering. På alla tjänstesidor lyfts en kontaktperson fram tillsammans med kontaktuppgifter. Ytterligare ett sätt att öka konverteringen på är att presentera alla experter med foto och kontaktuppgifter. Det underlättar för besökaren att veta vem man ska kontakta för den egna specifika frågan. Kontaktuppgifter till de tre kontoren finns också med i sidfoten. Allt för att kunden snabbt ska kunna ta kontakt utan att behöva leta sig fram.

Vi berättar gärna mer!

Nyfiken på hur din webbplats skulle kunna generera fler affärer?

Kontakta oss via formuläret eller hör av dig till Peter på en gång:

+46(0) 73 150 95 95
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.