Referenser

Läs vad några av våra kunder tycker om samarbetet med oss.
Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer!

Vi är väldigt nöjda med att vi valde just Decision By Heart som samarbetspartner för att bygga vår site. Trots ibland tokiga idéer från vår sida, så togs det aldrig emot som ett problem. Gänget på Decision By Heart valde i alla lägen att se möjligheter och gå in i allt med positiv energi. Vi ville vara involverade och delaktiga i arbetet och tillsammans skapade vi ett team med täta avstämningar.

För oss är det viktigt att vår nya webbplats avspeglar vår moderna verksamhet på ett bra sätt och samtidigt gör det lättare för våra kunder att hitta det de söker. Och det tycker vi att den gör idag.

Tack vare täta avstämningar, tydliga deadlines och bra kommunikation i kombination med noggrannhet och engagemang från alla parter lyckades vi skapa en tydlig struktur för den stora mängd information som ryms på webben.

Vi kan varmt rekommendera Decision By Heart!

Professionellt och lättsamt slussade Decision By Heart oss igenom processen med att ta fram en ny hemsida som vi på X-Border känner oss stolta över. De arbetade mycket pedagogiskt och vi har bl a lärt oss innebörden av begrepp som sökmotoroptimering, nyckelordsanalys osv.

Vi har haft många intressanta och lärorika diskussioner om hur man som företag kan styra användare till att hitta oss och rätt typ av information vid sökning. Arbetet inkluderade även till viss del arbete med andra sociala medier.

Vi vill verkligen varmt rekommendera ett samarbete med Decisionbyheart! Vi kommer definitivt att fortsätta samarbetet!

Gänget på Decision By Heart med Peter i spetsen greppade direkt vad vi var ute efter och hur vi ville presentera oss på hemsidan. Vi fick kontinuerlig återkoppling under arbetet där vi själva fick tycka och tänka vilket skapade en hemsida som vi är mer än nöjda med.

Med stor kompetens, engagemang och en ständigt positiv inställning har vi även fått många bra tips på hur vi kan öka trafiken på hemsidan för att förhoppningsvis generera fler affärer”.

Kan varmt rekommendera DBH!

Peter och hans team på DbH skapade inte bara en ny hemsida för mitt företag. Med en aldrig vikande positiv inställning och energi bidrog de dels till min nya sajts utseende, pedagogik och funktion samt att de hela tiden coachade mig i min paketering på sajten för bästa affärsmässiga genomslag.

Energi, kompetens och den ständiga återkopplingen ledde till ett resultat jag är otroligt nöjd med. Jag tycker verkligen jag fick det där lilla extra som gör att man blir nöjdare än vanligt.

Jag rekommenderar gärna Decision By Heart, särskilt till dem som vill lite mer!

Vi har sedan länge sökt en leverantör med helhetsansvar för våra WordPress plattformar. Det fanns redan ett etablerat förtroende för Peter och när dörren öppnades för ett djupare samarbete med Decision By Heart som erbjuder paketerade lösningar, blev samarbetet ett faktum.

Med den hjälp Decision By Heart gav oss tycker vi på EKG att vi fått en hemsida som speglar vår verksamhet på ett tydligt, enkelt, lättnavigerat och professionellt sätt. Vi arbetade tillsammans med ett gemensamt mål med löpande möten och kommunikation.

Vi kände hela tiden att vi var delaktiga i processen samtidigt som Decision By Heart drev utvecklingen framåt i linje med den planerade tidsplanen.

Decision By Heart har med stor kompetens, energi och ett härligt engagemang hjälp oss när vi byggde vår nya hemsida. Vi ville bygga hemsidan själva men visste att vi behövde hjälp med vissa delar.

Decision By Heart har framförallt hjälpt oss med SEO, teknisk hjälp vid flytten av hemsidan och support på Divi. Vi hade en bra workshop med Peter där vi blev utbildade i sökmotoroptimering, tog fram nyckelord, kollade sökvolymer och sökordsstatistik m.m. Peter har varit ett superbra bollplank och följt upp med konkreta tips och förbättringar på vår hemsida.

Jag skulle varmt rekommendera Decision By Heart och Peter, han är en person jag gärna skulle jobba med igen.

Behöver du inspiration?

Välkommen att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Läs mer om vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.