Uppdatera din webbdesign så att besökarna blir kunder

Med en utdaterad och svåranvänd webbplats förlorar du både tillit och kunder. Uppdatera din webbdesign och hjälp besökarna att trivas och agera på din webb!

Boka ett möte
Webbdesign | Decision By Heart

Vad kostar utdaterad webbdesign ditt företag?

Alltför många företag därute har en eftersatt webbplats som är i desperat behov av en uppfräschning. När du inte prioriterar att hålla webben aktuell och funktionell riskerar du att…

  • Kunder lämnar din webbplats efter bara några sekunder
  • Dina kampanjer ger inga resultat
  • Framstå som utdaterad, långsam och omodern
  • Missa fler affärstilfällen
  • Ha en webb som kostar pengar men inte används

Din webbdesign ska vara snygg och den ska fungera. Många förstår inte hur pass viktig designen är för varumärket och konverteringsgraden. Istället lägger de mer resurser på marknadsföring pekar mot en webb som inte representerar målgruppen, och som besökarna inte förstår. Lägg lite krut på webbdesign och få kontroll över din företagsimage. Och – få äntligen ut det mesta av din webbplats.

Det finns minst 3 saker din webbdesign ska leverera. Vilka saknar du idag?

1. User Interface (UI-design)

Vill du göra riktigt lyckade fösta intryck? UI står för User Interface och betyder det som dina webbplatsbesökare ser. Tänk dig att du bjuder in en potentiell kund till ditt kontor. Du plockar undan lite bös, rättar till nån matta om halkat snett, och slår på kaffet. Kanske har du dessutom tagit fina skjortan dagen till ära.

Baserat på typsnitt, layout, färger och mycket mer dömer besökaren genast ditt företag. Mer eller mindre medvetet. Med snygg UI-design kan du ta tillbaka kontrollen av vad ditt varumärke står för – och öka sannolikheten att besökaren blir kund.

Webbanalys | Decision by Heart
Webbplattform, WordPress och WooCommerce

2. User Experience (UX-design)

Hur vill du att besökare ska använda din webbplats? UX-design är det som håller besökaren i handen i resan genom din webbplats. Något som alltså visar vilken väg du vill att de ska ta och vad slutdestinationen innebär.

Lämna inte besökarna utan kompass. Då kommer de välja den säkraste vägen – det vill säga en annan webbplats än din. UX-design skapar en trygg och enkel upplevelse med hjälp av anpassning för olika enheter, placeringar för avgörande knappar och mycket mer. Du skulle väl inte låta din potentiella kund själv slå på kaffet på ditt kontor? Det ska serveras!

3. Stärk ditt varumärke internt

Vill du ha bättre sammanhållning och lättare att rekrytera? Ibland kan man glömma bort att webben faktiskt är viktig för er som jobbar tillsammans. En webbdesign som utstrålar vad ert varumärke står för, gör det tydligare för teamet vad de representerar. Därmed kan ni få en tydlig gemensam bild och riktning. Inte för att tala om hur mycket intrycket betyder för potentiella stjärnor ni vill rekrytera i framtiden.

Ett team med en stark identitet kan vara stolta över att visa upp den, och kommer vilja prestera bättre på jobbet. Dessutom blir de bättre ambassadörer för ditt företag.

UX- och UI design | Decision By Heart

3 enkla steg till en snygg, aktuell och funktionell webb

1. Boka ett möte

Klicka på ”boka ett möte” så är du igång! Knappen tar dig till vårt schema, så du kan boka in dig direkt. Vill du hellre ringa och snacka lite innan eller så, går det såklart också bra!

2. Vi designar din webbplats

Vi tar fram designförslag och låter dig komma med synpunkter under vägens gång. Du är så mycket eller lite inblandad du önskar.

3. Känn dig stolt över din webb

Kanske skryter du lite, och det är verkligen okej när det görs ödmjukt. Njut av din webbplats som är designad snyggt enligt ditt varumärke – och som guidar besökarna att göra som du vill.

Företag som tagit sitt beslut med hjärtat

Du har inte råd med en utdaterad webbdesign

Om du har en riktigt bra produkt eller tjänst, men försäljnignen och förfrågnignarna är inte där du vill ha dem – finns det bra och dåliga nyheter. Då dåliga nyheterna? Det kan vara så att du har en riktigt kass webbdesign. Dina webbplatsbesökare tycker alltså att den ser för daterad ut och litar inte på den. Och de få som ger sig på ett försök ändå förstår inte hur man använder den. Så, de går till konkurrentens webb istället.

Men, du är inte ensam om detta. När det kommer till webbdesign är det inte helt lätt – det som är lätt är att prioritera fel och fortsätta skjuta på det viktiga arbetet. Dessutom är det lätt att tycka själv att sin egen webb är okej att använda fortfarande, när man själv egentligen är för nära den för att kunna ta ställning till det alls… Så, till de bra nyheterna. Det finns enorma möjligheter för ditt företag om du bara raderar förvirringen från din webbplats.

Förvirring både kring vem ditt företag är och står för, men också förvirring kring vad som ska genomföras på din webb – och hur man gör just det. Och det är här vi på Decision By Heart kan hjälpa till. Med webbdesign som består av UI-desig och UX-design skräddarsytt för ditt företag och din målgrupp kommer du vara ostoppbar. Och du kommer stolt vilja visa upp din webbplats för alla du möter.

När dina kunder vågar, vet hur man gör och känner sig manade kommer du få fler konverteringar via din webbplats. Den kan gå från att vara en utdaterad belastning som stjäl pengar och skaver som stress i ditt bakhuvud, till att istället bidra med resurser till ditt företag och vara en trygg och tydlig hembas för dig, dina kunder och dina kollegor. Du har inte råd med en utdaterad och krånglig webbdesign.

Ett enkelt steg mot din nya fler affärer via webbdesign

Att börja är lätt. Klicka bara på ”Boka ett möte”.

Eller, skicka ett meddelande!

Fyll i dina uppgifter, så återkommer vi inom kort.

Standard – Kontaktformulär

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.