Sluta oroa dig för webbplatsen

Lägg mindre tid på att oroa dig för webbplatsen och få mer tid till att utveckla ditt företag. Oavsett om din webbplats ligger nere, har blivit hackad, har drabbats av bekymmer eller du helt enkelt behöver hjälp, har vi täckt in alla steg.

Boka ett möte
WordPress support | Decision By Heart

Hur mycket kostar det dig om webbplatsen strular, är långsam eller går ner?

Även om de allra flesta förstår att de behöver ta hand om webbplatsen för att den skall fungera på ett bra sätt, så tar de sig inte tiden eller helt enkelt undviker att göra något åt det. När din webbplats inte fungerar på ett bra sätt…

 • Kommer dina besökare snabbt tröttna.
 • Kan ditt varumärke och anseende lida skada.
 • Förlorar du kunder och affärsmöjligheter.
 • Missar du viktiga marknadsföringsmöjligheter.
 • Blir den snabbt en säkerhetsrisk och kan bli hackad och svartlistad.
 • Kommer konkurrenterna att ta en starkare position.

Att ta hand om webbplatsen ska vara enkelt för alla företag. Många vet inte hur viktigt det är att ta hand om webbplatsen regelbundet. Istället ägnar de sig åt annat, vilket i regel ger en sämre och sämre upplevelse till sina kunder.

Vi förstår detta, det finns så många andra saker som är viktigt förutom webbplatsen. Därför, inled ett samarbete med oss på Decision By Heart så, vi tar hand om din webbplats kontinuerligt.

Skräddarsydda supportlösningar för WordPress

Vilket är rätt för dig?

Omfattande support och hjälp

Med vår WordPress-support kan du vara säker på att din webbplats är i goda händer. Vårt expertteam av utvecklare är här för att hjälpa dig med alla tekniska problem du kan ha.

Vi har många års erfarenhet av WordPress, så du kan lita på att din webbplats är i goda händer. Så vänta inte längre utan få den hjälp du känner att du behöver.

Webbanalys | Decision by Heart
Webbplattform, WordPress och WooCommerce

Hjälp när något hänt

Om du har råkat ut för något av det värsta och att din webbplats har blivit hackad eller ligger nere, är det bråttom. Det vet vi. Därför hjälper vi dig få ordning på problemet med hög prioritet.

Våra utvecklare har år efter år av erfarenhet och hanterar alla typer av WordPress-problem och återställer din webbplats till perfekta förhållanden.

Proaktivt underhåll

Med vårt support- och uppdateringsavtal för WordPress, håller vi din webbplats uppdaterad, skyddad och säker innan det händer. Det absolut bästa alternativet.

 • Konfigurering av säkerhet.
 • Uppdateringar av WordPress och plugin.
 • Städning av loggar och databas.
 • Säkerhetskontroll virus/malware dagligen.
 • Daglig backup/ återställning.
 • Månadsvis rapport.

Med olika nivåer av avtal, från enklare webbplatser till komplexa multisajt lösningar i WordPress, skräddarsyr vi en lösning för ditt behov.

UX- och UI design | Decision By Heart

3 enkla steg till en fungerande webb

1. Boka ett möte

Ta kontakt med oss på det sätt som känns bäst för dig. Boka gärna ett möte för en pratstund direkt eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret längst ned på sidan, så återkommer vi till dig.

2. Vi tar fram din plan

Genom samtalet tar vi reda på vad som oroar dig mest, vilket behov du har och vad som är viktigt för dig. Du får en skräddarsydd plan, där vi tar hand om webbplatsen och du kan fokusera på det du är allra bäst på.

3. Fungerande webb

Ingen mer frustration kring din webbplats. Med en säker, väl fungerande och trygg webbplats, kan du lägga tid och tankemöda på andra viktiga saker: Alltså, din verksamhet, dina kunder och affärer.

Företag som redan fokuserar på
att utveckla verksamheten

Du har inte råd med en oskyddad webbplats

Som företagare kan det vara otroligt problematiskt och kostsamt att inte anlita support för WordPress. Utan support i WordPress är alla webbplatser som byggs eller underhålls med WordPress sårbara för säkerhetsrisker – och dessutom dataförluster. WordPress-webbplatser är otroligt bra, men är inte immuna mot tekniska problem som WordPress-uppdateringar, kompatibilitetsproblem med plugins, teman eller trasig kod.

Dessa typer av problem kan orsaka långsam laddningshastighet på webbplatsen, eller till och med förhindra att webbplatsen laddas överhuvudtaget. Att inte ha support för WordPress kan också leda till förlorad tid, eftersom du måste försöka felsöka problemen på egen hand. Om och om – och om igen…

Du som inte har WordPress-support ännu är inte ensam. Det är en kostnad att överväga, som många andra. Men – kostnaden för att inte ha wordpress-support är mycket större än att investera i det i förväg. Decision By Heart erbjuder därför omfattande wordpress-lösningar som är skräddarsydda för att möta behoven hos alla företag, så att du kan vara lugn i vetskapen om att din webbplats är i goda händer. Du har alltså inte råd med de permanenta skadorna för ditt varumärke som en oskyddad webbplats kan leda till.

Spara på tid, pengar och oro: Investera smart

Med Support i WordPress kan du alltså enkelt och snabbt lösa alla dessa problem. Vårt team av erfarna WordPress-utvecklare kan hjälpa dig att hålla din webbplats uppdaterad med de senaste funktionerna och därmed se till att den fungerar så smidigt och effektivt som möjligt. Vi tillhandahåller även regelbundet underhåll och säkerhetsövervakning, så att din webbplats alltid är säker mot skadliga hot. Dessutom kan vi ger expertråd om optimering för att hjälpa dig att få en högre placering i sökmotorresultaten och nå en större publik.

Att inte investera i rätt WordPress-support kan kosta dig ännu mer än pengar och svartlistning på Google; det kan innebära att du går miste om möjligheter att utveckla ditt företag och ge kunderna en exceptionell onlineupplevelse. Vänta inte tills det är för sent – få den WordPress-support du behöver idag från oss på Decision By Heart. Vi hjälper dig därmed att ligga före konkurrenterna och ge dina kunder en optimal onlineupplevelse.

Släpp lasset från axlarna och lägg din tid där den hör hemma

Det är läge att släppa lasset från dina axlar och få den bästa WordPress-supporten för att se till att din webbplats är säker, uppdaterad och optimerad. Med vår erfarenhet och expertis inom utveckling och underhåll av WordPress kan du alltså vara säker på att din webbplats kommer att tas om hand.

Du har annat än webbplatssäkerhet att fokusera på, eller hur? Med ett väl anpassat supportavtal kan du vara trygg med att allt går rätt till på webben, medan du ägnar dig åt det du tycker är roligare! Oavsett om du behöver mer praktisk hjälp eller bara någon som håller ett öga på saker och ting åt dig, finns teamet på Decision By Heart här för att hjälpa dig. Det är alltså dags att ta bort din oro kring din närvaro på nätet – och ge dig sinnesro.

När du behöver support, då finns vi här och är tillgängliga för dig. Vi stöttar dig därmed i allt från om du blivit utsatt för en stor attack, eller om du har små irriterande buggar som stör på din webbplats.

Ett enkelt steg mot en trygg webbplats

Äntligen kan du sluta oroa dig för webbplatsen. Nu kan du istället lugnt och tryggt ägna dig åt att utveckla ditt företag, stärka ditt varumärke och göra fler affärer.

Att komma igång är enkelt. Det är bara att klicka på ”Boka ett möte”.

Eller skicka ett meddelande!

Fyll i dina uppgifter, så återkommer vi inom kort.

Standard – Kontaktformulär

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.