WordPress support

Har du stött på problem? Står din webb och ropar efter support och uppdateringar? WordPress kräver visst säkerhetsunderhåll som kan vara avgörande för din verksamhet – och vi på Decision By Heart är specialister på just detta.

Du är alltid välkommen att höra av dig med WordPress support-ärenden, eller om du vill teckna ett underhållsavtal. Vårt team finns här för att hjälpa dig på banan!

Kontakta oss

Varför behöver jag uppdatera WordPress och WooCommerce?

Om du använder WordPress och WooCommerce är det viktigt att hålla plattformen och dina plugins uppdaterade. Föråldrade plugins kan utgöra en säkerhetsrisk och göra din webbplats mer sårbar för attacker, utlåsning och sabotage, som då kan leda till svartlistning på Google. Dessutom kan föråldrade plugins orsaka kompatibilitetsproblem vilket kan orsaka tekniska problem på din webbplats.

Att förlora förtjänst eller att kunder blir frustrerade när webbplatsen inte fungerar kan kännas riktigt surt. Genom att investera en mindre summa per månad för att hålla webbplatsen up-to-date så slipper du de stora kostnaderna den dagen din webbplats blir utsatt. Både i kronor och i sinnesfrid.

Att uppdatera webbplatsen kontinuerligt blir helt enkelt en vinst för ditt företag – och dessutom i förlängningen också för dina kunder.

WordPress support: Tekniska uppdateringar

Vi hjälper dig med tekniska uppdateringar, säkerhetskopiering och säkerhetsåtgärder så att du kan vara lugn och veta att din webbplats är i goda händer.

Dessutom kan vi hjälpa dig med eventuella tekniska problem som du kan ha, t.ex. att webbplatsen kraschar eller att laddningstiderna är långsamma. Vi vet hur viktigt det är att din webbplats fungerar smidigt och vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig att uppnå det.

Våra underhållspaket

Genom att teckna ett paket för förebyggande underhåll kan du vara säker på att din webbplats regelbundet får en översyn och är up-to-date. Vi har satt ihop fyra olika typer av underhållspaket, som alla skräddarsys för att uppfylla dina specifika behov. Kontakta oss för prisbild så finner vi den bästa lösningen för dig!

support wordpress

Att komma igång med WordPress underhåll

Innan vi startar underhållstjänsten kommer vi att hålla utkik efter eventuella problem och konflikter som vi tar hand om. I vissa fall har inte hemsidan uppdaterats på flera månader och kan kräva några större korrigeringar innan det går att uppdatera till den senaste versionen av WordPress, teman och tillämpliga plugin. Efter genomgången sätter vi upp en konkret plan för det fortsatta arbetet.

WordPress support – när du behöver stöttning

När du behöver hjälp med din webbplats, då finns vi här för dig. Vi hjälper dig att felsöka och åtgärda eventuella problem du kan tänkas ha. Du kan nå oss via telefon eller e-post, så kommer vi igång!

WordPress support

Vardagar kl. 08-17
Tel: +46(0) 73 150 95 95
support@decisionbyheart.com

Vi ser till att din webbplats är uppdaterad och säker

Kontakta oss på Decision By Heart idag, för support och tekniskt underhåll!

Några av våra kunder

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter, så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.