WooCommerce: Din nya e-handelslösning

Detta kraftfulla e-handelsplugin har allt du behöver för att sälja produkter och tjänster online. Det är lätt att installera och anpassningsbart, vilket gör det till den perfekta lösningen för små till stora företag. Vill du skapa fler affärsmöjligheter för ditt företag? Om så är fallet kan WooCommerce vara något för dig.

Kontakta oss direkt för att komma igång med WooCommerce på din webbplats – eller läs vidare för lite mer matnyttig information först.

Kontakta oss

WooCommerce: Den Mest Populära

E-handelsplattformen

WooCommerce är ett plugin för e-handel med öppen källkod för WordPress och den mest populära e-handelsplattformen på webben. Som känd för att vara en flexibel, kraftfull och lättanvänd plattform är det ingen överraskning att den används av miljontals nätbutiker, inklusive några av världens största varumärken.

WooCommerce har ett brett utbud av funktioner och alternativ, vilket gör den till den perfekta plattformen för alla nätbutiker. Tack vare den öppna källkoden och det stora communityt av experter och utvecklare kommer det ständigt relevanta uppdateringar med den senaste tekniken som håller din e-handel funktionell, snygg och säker.

Enkel och anpassningsbar

Tack vare det breda utbudet av tillägg och teman kan du alltså skapa en unik online butik som perfekt återspeglar ditt varumärke. WooCommerce är dessutom enkelt att installera och anpassningsbart, vilket gör det till det perfekta plugin för e-handel för både dig och dina kunder.

Det användarvänliga gränssnittet gör det enkelt att lägga till produkter, hantera beställningar och spåra försäljningen.

Hantera produkter och tjänster med WooCommerce

WooCommerce gör det enkelt att lägga till och hantera produkter och tjänster på din webbplats, fysiska som digitala sådana. Du kan på ett trevligt och kontrollerat vis ha bra översikt på produktkategorier, lager, prisalternativ, produktvarianter med mera.

Sälj digitala produkter och tjänster

WooCommerce gör det enkelt att sälja digitala produkter och tjänster på din webbplats. Med ett stort antal funktioner för försäljning av digitala produkter får du stöttning i att engagera dina besökare och kunder, såsom nedladdningsalternativ, licensalternativ och automatiskt skapande av kundkonton. Här kan du dessutom sälja prenumerationer och medlemskap. WooCommerce gör det enkelt att hålla reda på dina digitala eller fysiska produkter och kunder – oavsett vilken typ av bolag du driver.

E-handel med pålitlig orderhantering

WooCommerce gör det enkelt att spåra beställningar,ha koll på din totala försäljning och mycket mer. Du kan också se vilka produkter som säljer bäst och spåra kundernas aktivitet. Denna information kan hjälpa dig att fatta välgrundade beslut om din verksamhet och dina produkter för framtiden.

Spåra försändelser med WooCommerce

Den absolut vanligaste frågan du själv har efter att beställt något i en webbshop är antagligen: När kommer min leverans? En fråga som du med WooCommerce inte behöver svara på tack vare de automatiska leverasuppdateringarna. Här är det enkelt att spåra dina försändelser och se var de befinner sig i leveransprocessen. Du kan se det förväntade leveransdatumet, spåra paketet och få uppdateringar om var det befinner sig. Dessutom finns också en fraktkalkylator som hjälper dig att fastställa kostnaden för att skicka dina produkter. Det kan vara direkt avgörande för huruvida du håller vinstmarginalerna i din försäljning!

WooCommerce: Snabb plattform för snabb tillväxt

Om du förväntar dig mycket trafik eller försäljning är WooCommerce ett bra val. Webbplattformen är utformad för att kunna hantera ett stort antal beställningar och produkter. Pluginet är också optimerat för hastighet, så du behöver inte oroa dig för att din webbplats ska krascha på grund av för mycket trafik. WooCommerce är alltså den perfekta plattformen för företag som expanderar och förväntar sig mycket tillväxt inom den närmaste framtiden, något som du kan ha med dig från start till stort!

Kom igång med WooCommerce

Sammanfattningsvis är WooCommerce den perfekta plattformen för att skapa din e-handel och börja sälja. Vårt team på Decision By Heart hjälper dig gärna att få igång din butik enligt dina önskemål. Kontakta oss gärna för att starta projektet med din nya e-handel – eller bara för att ställa några frågor!

Redo att gå från webbplats till marknadsplats?

Vi hjälper dig gärna att komma igång med din nya e-handel. Kontakta oss idag!

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter, så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.