WordPress: Världens största webbplattform

WordPress är världens största webbplattform av en anledning. Tack vare anpassningsmöjligheterna väljs den av e-handlare, företag och organisationer världen över. Den är lätt att använda, fungerar bra för sökmotoroptimering och passar för företag av alla storlekar tack vare skalbarheten.

Här har du en plattform som bäddar för framgång och är redo att växa med dig! Redo att komma igång med din WordPress-sajt idag? Kontakta oss, så hjälps vi åt!

Kontakta oss
Webbplattform, WordPress och WooCommerce

WordPress är lätt att använda

WordPress är lättare att använda än många andra webbplattformer eftersom det har ett användarvänligt gränssnitt. Du behöver alltså inte vara webbutvecklare för att skapa en webbplats med WordPress – du skapar en webbplats genom att helt enkelt dra och släppa element på sidan.

Plattformen levererar också ett brett utbud av teman och plugins som du kan använda för att anpassa din webbplats. Den här webbplattformen är lämpligt för företag av alla storlekar. Tack vare skalbarheten används den för att skapa små webbplatser eller stora företagswebbplatser.

WordPress har också en mängd funktioner som gör den idealisk för företag, till exempel integrering av e-handel, medlemsfunktionalitet – eller vad du kan tänkas behöva!

WordPress är sökmotorvänligt

SEO, eller sökmotoroptimering, är processen för att förbättra en webbplats eller webbsidas synlighet och ranking i sökmotorernas resultatsidor (SERP). WordPress är en utmärkt plattform för SEO. Med hjälp av plugins kan du enkelt optimera din webbplats för Google. Några populära är All In One SEO Pack eller vår favorit: Yoast SEO.

Dessa plugins kan hjälpa dig att förbättra din webbplats titeltaggar, metabeskrivningar, headertaggar, kanoniska URL:er med mera. Dessutom är den här en mycket snabb plattform, som också är en viktig faktor när det kommer till att förbättra din SEO-ranking och håva in rätt besökare.

WordPress är mycket anpassningsbart

Webbplattformen är mycket anpassningsbar, vilket innebär att du kan ändra utseendet och känslan på din webbplats för att matcha ditt varumärke. Det kan du göra genom att välja bland ett stort antal teman och plugins, eller utveckla dina egna. WordPress låter dig också skapa anpassade posttyper och anpassade fält, vilket ger dig fullständig kontroll över innehållet på din webbplats samtidigt som det underlättar arbetet med UX- och UI designen.

WordPress är skalbart

Du behöver alltså inte oroa dig för att ”växa ur” webbplattformen. Samtidigt är den riktigt användarvänlig när verksamheten är liten. WordPress kan växa med ditt företag utan krångel, så att du kan fokusera på det din verksamhet är bäst på istället för att lägga onödiga resurser på webben. Här finns inget krav på att bygga en ny hemsida bara för att företaget har fler kunder och högre belastning. Det vore väl tokigt att bli straffad för att det går bra, eller hur?

Därför väljer vi WordPress för oss och våra kunder

Just nu sitter du och läser på en webbplats byggd i WordPress! Vi på Decision By Heart gör det här valet både till oss själva och till våra kunder av flera anledningar. Plattformen är lätt att använda, mycket anpassningsbar, skalbar och säker. Dessutom finns också en enorm gemenskap av utvecklare och användare, vilket innebär att det ofta släpps nya relevanta uppdateringar.

Open Source: Team Work Makes the Dream Work

Att jobba med världens största open source-plattform innebär att möjligheterna inom den ökar för varje dag. Tack vare tillgången till källkod kan många duktiga utvecklare världen över uppdatera och förfina funktioner hela tiden – och det gör de!

Varje dag kommer nya plugins, teman och nya funktioner som gör WordPress ännu mer kraftfullt. Både som gemenskap för webbvärlden och som ett fordon i resan mot dina försäljningsmål!

Användarvänlig webbplattform

Med WordPress kan du hålla webbprojektets konsulttimmar på en betydligt rimligare nivå än med många andra plattformar, och det behöver inte kännas så övermäktigt. Istället för att behöva lägga hela din budget på utveckling, har du friheten att lägga lite mer krut (i form av både tid och pengar) på annonsering eller annat som kan hjälpa dig att nå dina affärsmål.

Hela upplevelsen blir helt enkelt otroligt effektiv! Dessutom kommer du inte automatiskt hamna i knipa om du vill jobba med sidan själv, eftersom mycket går att lösa på egen hand utan en utbildning i webbdesign i ryggen.

Behöver du hjälp att komma igång med WordPress?

Vi på Decision By Heart står med öppna armar. Du är så välkommen att höra av dig till oss, så hjälps vi åt att skapa en snygg och funktionell webbplats. Det kommer spara dig både tid och pengar i färden mot dina affärsmål!

Vill du veta mer om WordPress?

Kontakta oss för att lära dig mer om hur WordPress kan vara den bästa plattformen för ditt företag!

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter, så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.