Ny webbplats till

FUNC

Personlig webbplats till Löfbergs nya produktsatsning

FUNC – en ny produkt från Löfbergs Lila – erbjuder ett kolsyrat funktionellt svenskt källvatten i olika smaker. I och med produktlanseringen behövde de hjälp med att bygga en ny webbplats som skulle spegla FUNCs varumärke och på så sätt tilltala den medvetna konsumenten. Vi på Decision by heart fick möjlighet att ännu en gång utveckla en webbplats i samarbete med Löfbergs inom en specifik tidsram.

Inspirera till att göra bra val

En målsättning med webbplatsen var att skapa en egen personlig känsla för varumärket genom att varva produkter med artiklar kring hälsa och livsstil samt personliga porträtt på människor som vill engagera. Syftet med Löfbergs nya kommunikationsplattform är att inspirera sina konsumenter till att vi alla ska göra bra val i livet och dela detta med andra.

Smidig lösning för besökare och administratör

Användarvänlig för besökare

Lösningen ger användaren en snabb överblick av vad myfunc.se har att erbjuda, både gällande deras sortiment samt tips och råd inom hälsa och livsstil. När besökaren klickar sig vidare till en produkt eller läser en artikel kan de enkelt följa läsmönstret då flödet inte stannar upp genom att de får relaterat innehåll i anknytning till varje produkt eller artikel.

Användarvänlig för administratörer

Alla citat, bilder och färger är sammankopplat till varje inlägg och som administratör är det enkelt att fylla i önskad funktion. Kunden har möjligheten att lägga in ett citat på varje bild som visas upp på flödet på startsidan med tillhörande val hur skuggningen på bilden placeras för att texten ska bli läsbar. Baserad på mängden text och kategori hämtas en av tre textbakgrunder och färgsätts enligt vald kategori.

Om kunden inte fyller i ett specifikt fält döljs funktionen automatiskt. Att skapa automatiserade och dynamiska funktioner gör det enkelt och effektivt att arbeta med innehåll på en webbplats.

Plattform & teknik

Vi har tagit fram en ny webbplats i WordPress utifrån FUNCs designskisser och målsättning. Vi byggde en funktionell lösning där kunden har möjlighet att välja vilka inlägg, illustrationer och färger som ska användas vid respektive kategori.

Då vi erbjuder serviceavtal till alla våra kunder, har FUNC valt att vi månatligen uppdaterar webbplatsen och har hand om tekniskt underhåll.

Om FUNC

FUNC – ett varumärke inom Löfbergs Coffee Group – erbjuder ett kolsyrat funktionellt svenskt källvatten i olika smaker för den medvetna och hälsosamma konsumenten. Dryckerna har en frisk smak från kallpressade frukter och grönsaker samt inget tillsatt socker eller sötningsmedel – helt enkelt “No Fake!”.

Ett smidigt samarbete som vanligt. Decision by heart förstår vad vi vill göra och kommer med bra lösningar på användbarhet!

Mattias Kullstrand Inde, Digital Communications & Media Manager


Hör av dig till mig

Om du vill veta mer om den nya webbplatsen till FUNC eller ta en dialog om hur vi skulle kunna stötta dig i dina projekt – tveka inte att höra av dig!

Peter Malmberg

Digital strateg / SEO-Konsult / VD +46(0) 73 150 95 95
peter@decisionbyheart.com
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tack för ditt meddelande!

Vi hör av oss inom kort.

Under tiden är du välkommen att kolla på våra tidigare case, eller läsa ett par av våra blogginlägg.