Boka direkt

Goabarn

Inspirationswebb för en mysigare och roligare vardag

Goabarn.se – en webbplats som City Gross & Favorit Bamse står bakom – vänder sig till småbarnsföräldrar som letar efter tips och råd kring allt som rör små barn. Vi på Decision by heart hjälpte Goabarn med en ny webbplats för att inspirera nyblivna föräldrar till en ännu mysigare och roligare vardag med sin bebis.

Tips & råd med lekfull webbdesign

Webbplatsen togs fram utifrån Goabarns syfte som framförallt är att bjuda på inspiration till småbarnsföräldrar samt i förlängningen stärka varumärket Favorit Bamse. En av Goabarns största utmaning är att det är en hård konkurrens på marknaden med stora och etablerade aktörer som vänder sig till samma målgrupp, en målgrupp som redan etablerat en relation och för dessa aktörer. För att nå ut till målgruppen och skapa ett förtroende, var det viktigt att blanda inspiration och handfasta råd kring barns hälsa och vård med lekfull design och en tydlig innehållsstruktur.

Content marketing & SEO

Lösningen utgick ifrån en framtagen marknads- och webbstrategi som grundar sig i ett genomtänkt SEO-arbete och kontinuerlig uppdatering av innehåll kombinerat med content marketing. Via nyhetsbrev, utskick som direktreklam och annan digital marknadsföring driver Goabarn trafik in till sin webbplats samtidigt som de etablerar en relation med sina läsare som stärker deras varumärke långsiktigt.

Plattformar & teknik

För att nå ut till önskad målgruppen har vi tagit fram en skräddarsydd webbplats i WordPress utifrån Goabarns syfte och målsättning. 

Då vi erbjuder serviceavtal till alla våra kunder, har Goabarn valt att vi månatligen uppdaterar webbplatsen och har hand om tekniskt underhåll.

Om kunden – Goabarn

Goabarn.se är sidan där du som förälder kan få tips och råd för en ännu bättre vardag med din bebis. Bakom sidan Goabarn står Favorit Bamse – ett registrerat varumärke under City Gross / Bergendahls Food.

goabarn_iphone

Peter Malmberg
Peter Malmberg Digital strateg / SEO-Konsult / VD +46(0) 73 150 95 95 Boka ett möte

Behöver du hjälp?

Ta hjälp av oss! Kostnadsfri rådgivning och förslag efter behov.

Standard - Kontaktformulär

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.