Boka direkt

Ny webbplats till

Superbonobo

Webbplats till Löfbergs nya produktlansering

Superbonobo – ett varumärke inom Löfbergs Coffee Group – erbjuder ekologiska och veganska energy bars och snacks. I samband med deras produktlansering behövde de en ny webbplats. Vi på Decision by heart fick möjligheten att utveckla webbplatsen utifrån en redan klar vision och designskiss som vi skulle lansera inom en kort tidsram.

Dynamisk plattform för enkel administration

Lösningen byggdes utifrån en tydlig kravspecifikation som vi fick från kund. Ett av Superbonobos önskemål var att de själva skulle kunna redigera och styra innehållet på ett enkelt sätt. Därför byggde vi en dynamisk digital plattform med färgkodade splashar, valbara bilder och typografi som kunden kunde anpassa till respektive produktområde.

Ett annat önskemål var att webbplatsen skulle kännas levande. Detta löste vi genom att lägga till enkla subtila animeringar och hover effekter som ger besökaren en mer interaktiv upplevelse.

Resultatet blev en bra grundplattform för att stärka Superbonobos nya varumärke.

Plattformar & teknik

Vi har tagit fram en webbplats i WordPress utifrån Superbonobos designskisser och målsättning. Vi har skapat möjligheten att enkelt styra val av färger, grafiska element, bilder samt olika block.

Då vi erbjuder serviceavtal till alla våra kunder, har Superbonobo valt att vi månatligen uppdaterar webbplatsen och har hand om tekniskt underhåll.

Om Superbonobo

Superbonobo – ett varumärke inom Löfbergs Coffee Group – erbjuder ekologiska och veganska energy bars och snacks. Superbonobos största fokus är att främja en hälsosam och hållbar livsstil.

ball-raw-tropic-1
ny webbplats till superbonobo - logotyp

Levererat i rätt tid, till rätt pris och med rätt kvalitet. Smidig kommunikation med återkommande snabba avstämningar.

Mattias Kullstrand Inde, Digital Communications & Media Manager

Peter Malmberg
Peter Malmberg Digital strateg / SEO-Konsult / VD +46(0) 73 150 95 95 Boka ett möte

Behöver du hjälp?

Ta hjälp av oss! Kostnadsfri rådgivning och förslag efter behov.

Standard - Kontaktformulär

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.