Ny webbshop till

3TEMP

Värmländskt företag satsar globalt med webbshop

3TEMP Ltd utvecklar, tillverkar och säljer högkvalitativa kaffemaskiner över hela världen. De erbjuder ett brett premium-sortiment till finsmakare där kundgrupperna bland annat är kaffe-kedjor. I takt med att de expanderade sin verksamhet behövde de förnya sin webbplats. Vi på Decision By Heart fick förtroendet att utveckla en ny webbshop som skulle presentera deras nya koncept samt visa upp deras utbud av produkter.

Tydlig produktvisning för ökad försäljning

Arbetet inleddes med en workshop där vi fastställde syfte och mål med den nya webbplatsen. 3TEMP önskade att nå ut med sina produkter till en större marknad samt öka sin försäljning genom att komma upp i Googles sökresultat. Vi kartlade målgrupper samt vilka frågor och utmaningar de ställs inför när de söker efter en specifik produkt. Genom att bland annat se över målgrupper, sökord och deras behov kan man hitta en passande webbstrategi som resulterar i högre konvertering, det vill säga att kunna omvandla fler besökare till kunder.

Då 3TEMP har högkvalitativa produkter i sitt sortiment var det även viktigt att webbplatsens webbdesign skulle upplevas som exklusiv och framhäva produkterna på bästa sätt.

Lättnavigerad och enkel att administrera

Genom en tydlig produktvisning byggd i WooCommerce samt en design och innehållsstruktur som utformades utifrån besökarens behov, resulterade vårt arbete i en lättnavigerad webbshop med en tilltalande förpackning där det är enkelt för besökaren att finna önskad produktinformation. Vi har byggt en användarvänlig lösning där kunden enkelt kan sköta administrationen själv, exempelvis när de tar in nya produkter i sitt sortiment.

Vi har även arbetat med, samt lagt en grund för SEO för att 3TEMP ska kunna arbeta mer med texter på webbplatsen framöver och därigenom öka sin synlighet.

Plattform & teknik

Vi har utvecklat en webbshop anpassad efter 3TEMPs verksamhet och behov. En lösning byggd i WordPress samt WooCommerce.

3TEMP önskade att vänta med att koppla på utcheckningen, så vi har förberett för att man ska kunna koppla på och fullborda e-handelslösningen i ett senare skede.

Hipster1GRP
ny webshop till 3temp

Digitalt kretslopp

Efter lanseringen har vi nu kontinuerliga möten där vi analyserar nuläget, ser över statistik samt lägger en månatlig plan framöver för kommande aktiviteter. Resultatet av dessa aktiviteter analyserar vi inför nästa möte för att sedan återupprepa cykeln eller det så kallade digitala kretsloppet. Detta för att kunna justera budskap och riktning för att det ska resultera i att nå 3TEMPs uppsatta mål.

Vi kommer också framöver stötta 3TEMP med digital marknadsföring så som Google ads samt sökmotoroptimering samt att hjälpa till med uppdateringar och tekniskt underhåll av webbshopen.

Om 3TEMP Ltd

3TEMP etablerades i Arvika 2013 och utvecklar, tillverkar och säljer kaffemaskiner. Företaget har ett professionellt team som tillsammans har nyckelkunskap och lång erfarenhet av att driva ett globalt, konkurrenskraftigt tillverkningsföretag inom kaffebranschen.

Vi (3TEMP) har haft en mycket god dialog genom hela processen med Decision By Heart när vi säkerställde vårt ansikte utåt – webbplatsen. Det viktigaste för oss var att det hela tiden är/var transparens i dialogen för att gemensamt lyckas med det vi satt som mål. Stort tack för lyhördhet och kvalitet från ax till limpa.

Andreas Slätt, Chief marketing officer 


Hör av dig till mig

Om du vill veta mer om den nya webbplatsen till 3TEMP eller ta en dialog om hur vi skulle kunna stötta dig i dina projekt – tveka inte att höra av dig!

Peter Malmberg

Digital strateg / SEO-Konsult / VD +46(0) 73 150 95 95
peter@decisionbyheart.com
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tack för ditt meddelande!

Vi hör av oss inom kort.

Under tiden är du välkommen att kolla på våra tidigare case, eller läsa ett par av våra blogginlägg.