Ny webbshop till

Beomat

Kundanpassad webshop med tydlig produktexponering

Beomat är ett lokalt företag som producerar och säljer lerduvekastare över hela världen. När företaget köptes upp av de nuvarande ägarna, ville de blåsa liv i det ordentligt genom att bygga en ny webbplats som visar upp det starka sortimentet. Vi har hjälpt Beomat att bygga en webbplats i WooCommerce då det är en riktigt bra lösning för enkel och tydlig produktvisning.

Målsättning att bredda marknaden

Arbetet inleddes med en workshop där vi greppade Beomats främsta målsättning, att nå ut till en större marknad och öka sin försäljning på den svenska samt internationella marknaden. Med hjälp av WPML , ett plugin för WordPress med flerspråksstöd, har vi skapat en engelsk version av webbplatsen så att potentiella kunder från andra länder har möjlighet att ta del av dess innehåll.

Resultatet är en lättnavigerad webbshop i skäddarsydd design där det är enkelt för besökaren att finna den information de söker om företagets produkter. 

 

Enkel produktvisning och administration

För en tydlig struktur och produktpresentation byggde vi webbshopen i WooCommerce. Denna eCommerce-lösning gör det enkelt för besökaren att följa hierarkin bland innehållet samtidigt som det är enkelt för Beomat att administrera all produktinformations.

Beomat önskade att vänta med att koppla på utcheckningen, så vi har förberett för att man ska kunna koppla på och fullborda e-handelslösningen i ett senare skede.

Decision by heart har en extremt bra förmåga att lyssna in och sätta sig in i uppgiften. För mig är det viktigt att min samarbetspartner är engagerad och att vi möts på rätt nivå från början och därför kändes det så bra med Dbyh. De är professionella, engagerade och jag har alltid blivit bra bemött. Projektgruppen har från start utnyttjat tiden effektivt vilket blir kostnadseffektivt för mig som kund.

Dbyh är också måna om att jag har det jag behöver efter att webbplatsen blivit lanserad och att webbplatsen ger nytta även i fortsättning. Det är en trygghet.

Roger Pettersson, VD


Plattform & teknik

Vi har tagit fram en webbshop anpassad för Beomats verksamhet och behov. En skräddarsydd designlösning byggd i WordPress samt WooCommerce.

Om Beomat

Beomat tog fram sin första prototyp till lerduvekastare på 1960-talet och har sedan 1980-talet levererat kastare till en internationell marknad. Idag har de sitt kontor och sin produktion i Karlstad. Via distributörer i bland annat USA och Tyskland når de en internationell marknad. 

Beomats lerduvekastare används bland annat på sportingbanor och konferensanläggningar. Målgruppen är framför allt jägare, fritidsskyttar, sportskyttar och tävlingsskyttar.

Hör av dig till mig

Om du vill veta mer om den nya webbshopen till Beomat eller ta en dialog om hur vi skulle kunna stötta dig i dina projekt – tveka inte att höra av dig!

Peter Malmberg

Digital strateg / SEO-Konsult / VD +46(0) 73 150 95 95
peter@decisionbyheart.com
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tack för ditt meddelande!

Vi hör av oss inom kort.

Under tiden är du välkommen att kolla på våra tidigare case, eller läsa ett par av våra blogginlägg.