Decision by Hearts valmanifest 2022 – nu får vi ordning på webben

Decision By Heart är webbyrån som sätter dina affärsmål först. Varje dag interagerar Värmlands befolkning med utdaterade webbplatser och går igenom krångliga besöksflöden med långa laddningstider. Med en pålitlig webbpartner, en tydlig webbstrategi och med hållbar kod gör vi Värmlands webbar bra igen.

Gör ditt val redan idag – rösta på oss!

Peter Malmberg - Nu får vi ordning på webben
Margareta Von Wachenfeldt - Det räcker nu, laddningstiderna måste bort
Kim Persson & Ulrika Winge - Tillsammans kan vi göra webben bättre
Albin Johansson - Närodlad kod för hållbara webbplatser

Vi går till val på tolv punkter

Som webbyrå i hjärtat av Karlstad har vi ett ansvar för Värmlands webbutveckling. Här är våra tolv hjärtefrågor.

 1. Nu får vi ordning på webben. Allt för många Värmländska företag har en utdaterad eller eftersatt webbplats. Så kan vi inte ha det. Nu är det dags att få ordning på webben.
 2. Gör webben bra igen. Webbplatsen ska spegla verksamheten. Snabba, trevliga och kompetenta bolag förtjänar en webb som representerar dem väl.
 3. Redo för en ny webbyrå. Nu är det nog, det är dags för en ny webbyrå – en som har gedigen erfarenhet bakåt och en omättlig nyfikenhet för vad som komma skall.
 4. Fler affärer via din webb. Vi står för en webbplats som hjälper hela din organisation framåt – för en webbplats i linje med dina övergripande affärsmål.
 5. Det räcker nu! Laddningstiderna måste bort. Ingen ska behöva förlora potentiella kunder på grund av långa laddningstider. Inga köer till webbarna i Värmland!
 6. För en webb som får företag att växa. Vi vill att din webbplats ska hjälpa din verksamhet att växa – med en enkel, skalbar och modern plattform.
 7. Tillsammans kan vi göra webben bättre. Med riktigt bra UX- och UI design som samarbetar vill vi skapa en effektiv och trivsam webbupplevelse för Värmlands webbkunder.
 8. Din webb-besökare i centrum. Tack vare SEO kan vi hjälpa dina potentiella kunder att hitta dig på webben – och trivas där.
 9. Närodlad kod för hållbara webbplatser. Med en hållbar webbplattform och engagerade webbutvecklare i hjärtat av Karlstad, skapar vi välanpassade webbar – som håller i längden!
 10. Ingen ska behöva kollapsa i webbsupportkön. Inga fler milslånga köer för brådskande webb-vård i Värmland! Vi vill att alla ska ha bättre tillgång till WordPress-support.
 11. Content marketing är avgörande. Alla förtjänar att få sin röst hörd, och din expertis är viktig för dig och dina potentiella kunder – den bör spridas till världen!
 12. Alla förtjänar en trygg webbplats. Vi vill hjälpa dig att välja webbplattform efter behov. Ingen ska behöva välja en onödigt dyr eller omständlig plattform på grund av informationsbrist!

Redo för en ny webbyrå?

Fyll i dina uppgifter, så hörs vi snart!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.