Bright Planet

Bright Planet är din inspiratör, rådgivare och samarbetspartner i utvecklingen av hållbara affärer och verksamheter.

När vi på Bright Planet var i behov av en plattform för att utveckla och tillhandahålla kunskap digitalt hjälpte DBH oss att identifiera en teknisk lösning som är enkel att hantera, och samtidigt har möjligheter att växa.

Malin Thorsén

Hållbarhetsexpert / Grundare av Bright Planet

Tjänster kunden fick hjälp med

UX och UI Design, Webbutveckling

Verktyg

WordPress, WooCommerce, Learndash

Behov/Problem

Bright Planet hjälper dig med företagets hållbarhetsarbete och erbjuder många tjänster såsom analyser, workshops och utbildningar. Bright Planet hade ett tydligt mål: att öka intresset för hållbarhetsarbete och visa hur det kan ge ökad lönsamhet.

För att uppnå detta önskade de en modern utbildningsportal som ger gedigen information, råd och tips om just hållbarhetsarbete. Den skulle vara lättanvänd, intuitiv och ha en smidig användarupplevelse.

Lösning

Vi tog fram en helt ny webbplats och utbildningsportal byggd i WordPress med hjälp av LearnDash LMS. Denna moderna portal erbjuder ett brett utbud av digitala kurser inom hållbarhet, perfekt för att ge användarna den information och de verktyg de behöver för att starta sin resa mot en mer hållbar framtid.

För att säkerställa en optimal inlärningsupplevelse integrerade vi LearnDash LMS i Bright Planets nya webbplats. LearnDash LMS ger Bright Planet en rad funktioner som gör det enkelt att skapa engagerande och effektiva utbildningar. De kan till exempel använda quiz och certifikat för att testa användarnas kunskaper och ge dem en officiell bekräftelse på att de har slutfört en kurs.

Resultat

Genom att bygga en ny webbplats med utbildningsportal kan nu Bright Planet:

  • erbjuda sina kunder hållbarhetsutbildningar direkt på webbplatsen.
  • öka sin försäljning av utbildningar via WooCommerce med Stripe-betalning.
  • öka intresset för hållbarhetsarbete hos Bright Planets kunder.
  • öka kunskapen om hur hållbarhetsarbete kan leda till ökad lönsamhet.
  • enkelt administrera sina utbildningar via en instrumentpanel som tillåter administratörer att hantera utbildningar, utbildningsavsnitt, användarprofiler, registreringar och rapportering i ett enhetligt gränssnitt i WordPress backend.

Vill du också få fler affärer via webben?

Kontakta oss för en dialog om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet!

+46 73 150 95 95

peter@decisionbyheart.com

Boka möte

Kontakt

Ett formulär för kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kunden har aldrig fel, eller hur?

”När vi på Bright Planet var i behov av en plattform för att utveckla och tillhandahålla kunskap digitalt hjälpte DBH oss att identifiera en teknisk lösning som är enkel att hantera, och samtidigt har möjligheter att växa.

Förutom att utmana oss i paketeringen och utvecklingen har DBH även varit föredömligt pedagogiska i att lära oss använda den nya plattformen. En ny webbplats innebär alltid mycket jobb men DBHs professionalism och bemötande gjorde att arbetet kändes enkelt, vilket är mycket värt. ”

Malin Thorsén

Hållbarhetsexpert / Grundare av Bright Planet

Se fler kundcase