Webbyrå med fokus på fler affärer

Decision By Heart är en webbyrå i Karlstad som startades för att driva arbetet bortom den traditionella leveransen av din webbplats, till detaljerna som genererar fler affärer. Det är vår syn på vad en bra webbplats skall leverera. Vi lägger alla äggen i en och samma korg och fokuserar all vår energi på att bygga, underhålla och förvalta webblösningar baserat på WordPress-plattformen.

Vi är ett erfaret team som älskar att hjälpa företag att växa, och vi är här för att hjälpa dig att nå dina mål. Vi är redo för att ge dig nästa lyft! Är du?

Kontakta oss

Vårt namn – Decision By Heart

På Decision By Heart anser vi att ett företag ska drivas med hjärtat. Vi tror på att bra resultat kommer från en genuin förståelse för vad dina kunder vill ha, hur de söker och hur de vill bli bemötta i den digitala världen. Lägg på lite ärligt hårt arbete på det, och vi har en chans att vara hjälpsamma på riktigt. Både för sökmototerna, dina kunder och lönsamheten i din verksamhet.

Med kontor i centrala Karlstad vill vi skapa en plats där man kan hitta inspiration, växa och stötta varandra. Företagsnamnet är också vår strategi och ger oss ständig vägledning om hur vi måste agera i alla sammanhang.

Du som anställd, partner eller kund ska känna att är helt rätt när du fattar beslutet att välja oss som arbetsgivare eller affärspartner.

Vi tar reda på vad som är viktigt för dig, så att vi kan uppfylla dina förväntningar varje gång. Vi släpper dig inte förrän du är 100% nöjd, därför att det helt enkelt känns bäst så!

Dessutom ger vi allt för att du skall få ut så mycket som möjligt av vårt samarbete- om och om och om igen. Det är så vi jobbar.

Människor fattar beslut med hjärtat

Människor fattar beslut på känslomässiga grunder, och ibland, bara ibland behöver besluten motiveras i efterhand med logiska argument.

Enligt en gammal forskning som utförts vid University of Otago, Nya Zeeland, har det visat sig att beslut som fattats med hjärtat tenderar att vara av högre kvalitet än de som gjorts med huvudet. Eftersom, ”overanalyzing of things” kan leda till fullständig och total förvirring.

”Att analysera skälen för mycket kan försämra din bedömning genom att det du faktiskt känner kommer i skymundan”, förklarade Dr. Jamin Halberstad, chef för studien.

Vår logotyp

Vår logotyp beskriver beslutsprocessen på att bra sätt. Du står vid en punkt, där du behöver fatta ett beslut.

Du processar dina tankar genom hjärtat för att komma till en punkt efter manglingen där du har fattat beslutet. Ett beslut som känns helt rätt !

Decision By Heart Logotyp

Här är några beslut som du inte behöver överanalysera- lyssna till ditt hjärta.

Vilken karriär du skall välja efter skolan, Vilken stad du vill bo i, Vart du vill åka på din semester, Vilka vänner du väljer, När du skall ta den svåra diskussionen, När det är dags att börja eller sluta med någonting, När någonting är värt att kämpa för, Vem du väljer att lita på, Om du skall säga ja till ditt drömjobb, När du skall välja samarbetspartner.

När det är dags att börja jobba på- eller med ”din WordPress webbyrå från Karlstad – Decision By Heart”

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Några av våra kunder

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter, så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.