Café Berlin

Följ med bakom kulisserna
— hela vägen till West End

En ny musikal håller på att skapas – Café Berlin. Den utspelar sig under andra världskriget, har premiär i Karlstad i slutet av oktober 2022 och är baserad på boken Aimée & Jaguar skriven av Erica Fischer, som i sin tur berättar den verkliga historien om kärleken mellan Elisabeth (Lilly) Wust och Felice Schragenheim.

Det professionella gänget som jobbar med Café Berlin heter Karl Runqvist, Anett Refseth, Dan Enwall och Gustaf Bohlin, och på den nya hemsidan kan du följa arbetet bakom kulisserna — hela vägen fram till premiär och vidare, vidare, vidare.

Vi har fått möjligheten att bygga webbplatsen som skall vara med och finansiera resan.

Prenumerera på resan

Genom att prenumerera på resan kan du läsa, titta och lyssna på uppdateringar från arbetet med musikalen minst tre gånger i månaden. För 79 kronor i månaden (crowdfunding) får du tillgång till alla artiklar och filmer — och du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Siktet är inställt på London! Häng på!

Webbplattform

Café Berlin är byggd med WordPress senaste version och med vårt kundanpassade tema för högsta laddningshastighet och säkerhet. Prenumerationslösningen sker med hjälp av WooCommerce, ett plugin för att hantera prenumerationerna och Klarna checkout för betalning. Prenumerationerna hanteras av Café Berlins administratörer i admin.

Logotyp för Café Berlin

Det professionella gänget som jobbar med Café Berlin har spänt bågen så hårt de kan. Siktet inställt på West End i London och Broadway i New York, och de hoppas att du vill följa med på resan. Webbplatsen är byggd med en prenumerationstjänst som bidrar till finansieringen av projektet.

Ny webbplats
Webbdesign, Webbutveckling WordPress, WooCommerce

Decision By Heart är webbyrån som snickrat ihop denna eminenta webbplats. De sitter på Östra Torggatan 10 i Karlstad, så behöver du hjälp med att nå allehanda digital mål är det bara att dansa in på kontoret så hjälper de dig att sätta skutan på rätt köl i den digitala mediastormen.

Anett Refseth Projektets producent och pådrivare
Logotyp för Café Berlin

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.