Kafeko AB

Kafeko AB ett agenturföretag specialiserat inom försäljning av process- och förpackningsteknologi samt robotlösningar.

Stort plus för Decision By Hearts stora engagemang, positivitet och snabb support. Man känner sig alltid välkommen. För oss är det viktigt med en hemsida som är tydlig och lätt att navigera, och det är precis vad vi fått!

Annelie Philipp

Marknadsföring

Tjänster kunden fick hjälp med

UX och UI Design, Webbutveckling

Verktyg

WordPress

Behov/Problem

Kafeko AB representerar ledande aktörer inom flera nordiska länder. Deras kunder, som inkluderar företag inom livsmedels- och sötsaksindustrin, kafferosterier, mejerier, läkemedelsindustrin och fler, är beroende av pålitliga produkter och tjänster.

Kafeko stod inför utmaningen att förenkla sin försäljningsprocess för att effektivt hantera deras komplexa produktutbud och den geografiska spridningen av kunder.

Lösning

För att möta dessa behov utvecklade vi en ny webbplats för Kafeko med syfte att förbättra försäljningsflödet och öka kvaliteten på besökarna.

Webbplatsen strukturerades för att leda besökarna genom kundresan och snabbt koppla dem till rätt kontaktperson.

En filtreringsfunktion implementerades för att hantera de olika kontaktpersonerna per språk för de nordiska länderna.

En flerspråkslösning byggdes med en nätverksstruktur för att säkerställa att varje språk fick sin egen dedikerade webbplats, vilket bidrog till ökad snabbhet och effektivitet.

Resultat

Den nya webbplatsen, byggd i WordPress med ett unikt kundanpassat tema, förbättrade Kafekos nätverksstruktur, innehållsstruktur och försäljningsflöde.

Den nya innehållsstrukturen och den dynamiska sidlayouten i Gutenberg möjliggör att Kafeko enkelt kan hålla sina sidor uppdaterade och relevanta för besökarna.

Resultatet blev en mer användarvänlig webbplats som effektivt möter kundernas behov och bidrar till snabbare och mer effektiv kommunikation med kunder över hela Norden.

Vill du veta mer?

+46 73 150 95 95

peter@decisionbyheart.com

Boka möte

Kontakt

Ett formulär för kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kunden har aldrig fel, eller hur?

”Kafeko var i behov av en ny hemsida och fick snabbt ett stort förtroende för Peter & Co med sina kunskaper om bl a SEO, som vi kände var viktigt för oss. Så det var ett lätt val att låta DbyH ta hand om uppbyggnaden av vår nya sida. Stort plus för deras stora engagemang, positivitet och snabb support. Man känner sig alltid välkommen.

För oss är det viktigt med en hemsida som är tydlig och lätt att navigera, och det är precis vad vi fått!”

Annelie Philipp

Marknadsföring

Se fler kundcase