Kafeko AB

Din nordiska partner i process- och förpackningsteknik

Kafeko, ett Sverigebaserat företag som grundades 1981, är specialiserat på försäljning av process- och förpackningsteknik, inspektionsutrustning och robotlösningar. De ansvarar för att representera några av branschens främsta aktörer i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Island.

Det är många som är beroende av Kafekos produkter och tjänster – företag inom livsmedels- och sötsaksindustrin, kafferosterier, mejerier, läkemedelsindustrin, diagnostik och bioteknik samt kemi och teknokemisk industri. Förutom att sälja maskiner till sina kunder erbjuder de även underhåll och reservdelar som håller kundernas flöden uppdaterade och säkra.

Förbättrat försäljningsflöde på webben

Kafeko jobbar med komplexa produkter och olika produktutbud för de nordiska länderna. Detta var en utmaning för dom och de ville förenkla sin försäljningsprocess. När Kafeko kontaktade oss på Decision By Heart var det inte bara dags för mer trafik till webbplatsen och bättre kvalitet på besökarna, utan också ett bättre försäljningsflöde.

Resultatet blev en ny webbplats som tack vare väl organiserad information leder besökaren genom kundresan fram till rätt kontaktperson – så att Kafeko kan samtala med kunden och vägleda snabbare i deras specifika fall.

Logotyp för Kafeko Nordic

Kafeko AB ett agenturföretag specialiserat inom försäljning av process- och förpackningsteknologi samt robotlösningar.

Ny webbplats
Webbutveckling WordPress, WordPress Support, SEO – sökmotoroptimering

Unikt produktutbud för olika länder

Kafeko har olika produktutbud, leverantörer samt kontaktpersoner i olika länder samtidigt som besökarna vill läsa webbplatsen på flertalet språk. Finländarna vill exempelvis läsa webbplatsen både på finska, svenska och några på engelska men de kan enbart köpa från Finlands produktutbud om de bor i Finland. Detta skulle kunna vara en utmaning, men vi löste detta genom en filtrering så att besökaren enkelt kan navigera sig runt och få rätt information samt kontaktperson.

Flerspråkslösning

Då webbplatsen har internationella besökare byggde vi en nätverkslösning för flerspråk. Detta innebär att varje språk får sin egen webbplats i nätverket och du kan publicera olika innehåll på de olika sidorna då de inte påverkar varandra. Vid en flerspråkslösning så är en nätverkslösning att föredra då det påverkar snabbheten på din webbplats på ett positivt sätt.

Plattform

Vi har tagit fram den nya webbplatsen efter Kafekos behov och önskemål. Lösningen är byggd i WordPress med ett unikt kundanpassat tema för hög snabbhet och säkerhet.

Vi bygger våra webbplatser i WordPress innehållshanterare som heter Gutenberg som bygger på en så kallad blockmetodik. På detta sätt kan olika typer av sidlayouter skapas och kunden kan förändra sidorna dynamiskt över tiden.

Kafeko var i behov av en ny hemsida och fick snabbt ett stort förtroende för Peter & Co med sina kunskaper om bl a SEO, som vi kände var viktigt för oss. Så det var ett lätt val att låta DbyH ta hand om uppbyggnaden av vår nya sida.

Stort plus för deras stora engagemang, positivitet och snabb support. Man känner sig alltid välkommen.

För oss är det viktigt med en hemsida som är tydlig och lätt att navigera, och det är precis vad vi fått!

Annelie Philipp Marknadsföring
Logotyp för Kafeko Nordic

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.