Samspelet

Samordningsförbundens uppgift är att verka för att medborgare får det stöd och den rehabilitering som fortsatt ger dem möjlighet att försörja sig själva.

Ett proffsigt inlyssnande av våra kommunikationsbehov, tillsammans med stor kompetens, har mynnat ut i Samspelets nya hemsida som vi är mycket nöjda med.

Meta Fredriksson-Monfelt

Förbundschef

Tjänster kunden fick hjälp med

Webbdesign, Webbutveckling, WCAG (tillgänglighetsanpassning)

Verktyg

WordPress

Behov/Problem

Samordningsförbundet Samspelet behövde en ny webbplats som kunde ge tydlig och lättillgänglig information om deras verksamhet och insatser.

Webbplatsen skulle fungera som en gemensam plattform för arbetslivsinriktad rehabilitering och samordning mellan Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Regionen och flera kommuner.

Det var också viktigt att den nya webbplatsen var tillgänglig för alla, inklusive personer med funktionsnedsättningar, i enlighet med WCAG 2.1.

Lösning

I samarbete med Samspelet har vi skapat en ny webbplats byggd på den senaste versionen av WordPress.

Webbplatsen är designad för att uppfylla WCAG 2.1-kraven för tillgänglighet och användarvänlighet. Den är utrustad med ett unikt kundanpassat tema som säkerställer hög snabbhet och säkerhet och innehållet hanteras smidigt genom Gutenberg blocks.

För att säkerställa att webbplatsen möter användarnas behov, genomfördes flera användartester med wireframes och klickbara prototyper, vilket ledde till optimerade användarflöden och navigering.

Resultat

Den nya webbplatsen för Samspelet har blivit en viktig resurs för både medborgare och tjänstepersoner, där de enkelt kan hitta information om olika insatser och hur dessa samordnas mellan olika myndigheter.

Genom det noggranna arbetet med användartester har webbplatsen blivit användarvänlig och tillgänglig på användarnas egna villkor, vilket underlättar för alla besökare att hitta relevant information.

Vill du veta mer?

+46 73 150 95 95

peter@decisionbyheart.com

Boka möte

Kontakt

Ett formulär för kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kunden har aldrig fel, eller hur?

”Ett proffsigt inlyssnande av våra kommunikationsbehov, tillsammans med stor kompetens, har mynnat ut i Samspelets nya hemsida som vi är mycket nöjda med.”

Meta Fredriksson-Monfelt

Förbundschef

Se fler kundcase