Swedwise

Swedwise är ett IT-företag som erbjuder marknadsledande lösningar, konsulttjänster och support för att automatisera affärsprocesser.

Decision by Heart levererade över förväntan och vi uppskattar deras transparens när det kommer till projektledning och kommunikation. Kul gäng att jobba med!

Joel Davis

Marketing

Tjänster kunden fick hjälp med

UX och UI Design, Webbutveckling, Sökmotoroptimering

Verktyg

WordPress

Behov/Problem

Swedwise hade redan en webbplattform, men den var inte längre hållbar. Företaget stötte på problem med smidigt internt arbete och plattformens föråldrade utseende representerade inte längre företaget på ett rättvist sätt.

Uppdraget var att skapa en enklare, snabbare och smartare webbplats som skulle underlätta arbetet för Swedwise-teamet både nu och i framtiden, samtidigt som det skulle ge dem en attraktiv och representativ ansikte utåt.

Lösning

För att möta Swedwise behov valde vi att bygga om deras webbplats med hjälp av WordPress och implementerade ett eget tema som är både lättanvänt och snabbt, vilket ger Swedwise full flexibilitet att använda både Gutenberg-block och anpassade block.

Vår tekniska lösning innebär att Swedwise nu har en robust teknisk grund som underlättar framtida anpassningar och förbättringar samt minimerar behovet av överflödiga plugins, vilket bidrar till en snabbare och mer smidig användarupplevelse.

Dessutom optimerade vi webbplatsens struktur och innehåll för att förbättra sökmotoroptimeringen och därigenom öka trafiken.

Resultat

Resultatet blev en modern och dynamisk webbplats som fokuserar på att tillhandahålla information på ett effektivt sätt. Swedwise kan nu arbeta mer dynamiskt med den nya webbplatsen, tack vare en ”what you see is what you get”-lösning. De kan enkelt göra ändringar direkt i blocken och se hur dessa förändringar ser ut på webben, vilket sparar tid och förenklar arbetsprocessen.

Genom förbättrad sökmotoroptimering har webbplatsen nu också en starkare närvaro online, vilket ökar trafiken och möjligheterna att konvertera denna trafik till värdefulla kundkontakter och nya affärsrelationer.

Webbplatsen är nu inte bara en solid teknisk grund utan också en flexibel plattform som möjliggör framtida anpassningar och förbättringar i takt med att verksamheten utvecklas.

Vill du veta mer?

+46 73 150 95 95

peter@decisionbyheart.com

Boka möte

Kontakt

Ett formulär för kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kunden har aldrig fel, eller hur?

”Vi på Swedwise är väldigt nöjda med vår nya webbplats. Decision by Heart levererade över förväntan och vi uppskattar deras transparens när det kommer till projektledning och kommunikation. Kul gäng att jobba med!”

Joel Davis

Marketing

Se fler kundcase