Two

Two.se – En strukturerad designförvandling för bättre navigering och fler konverteringar

När Two behövde en uppdatering av sin webbplats vände de sig till oss på Decision By Heart för att få en modern och användarvänlig plattform, som representerar deras verksamhet bättre. Med ett strukturerat designflöde som betonar innehållet och stärker deras grafiska identitet har Two.se nu en plattform som inte bara tilltalar besökare utan också kan synas bättre på Google – och generera konverteringar.

En tydligare vägledning och tillgänglighet

Two.se är en specialiserad aktör inom affärssystem och BI (Business Intelligence). Med sin expertis inom Business Central, Jeeves ERP, Power BI och Qlik erbjuder de insikter och lösningar som hjälper företag att fatta rätt beslut i rätt tid.

Med en lite utdaterad och svårnavigerad webbplats i behov av en uppfräschning hade Two ett tydligt mål i åtanke. De ville skapa en plattform, en kommunikationskanal utåt, där det var enkelt för besökare att hitta och ta till sig information om deras breda utbud av tjänster.

Den nya webbplatsen skulle gå i linje med deras nya grafiska profil, stärka deras varumärke ytterligare och verkligen ge den där känslan av Two som företag. Dessutom har SEO varit ett viktigt fokus under projektets gång för att ge kunden rätt förutsättningar att arbeta med innehållet på webbplatsen på egen hand.

Logotyp för Two

Two är experter på affärssystem och business intelligence. De tror på långsiktiga relationer och att de tillsammans med kunden skapar ett långsiktigt värde.

Ny webbplats
Webbutveckling WordPress

Ett balanserat designflöde där innehållet styr

Vi ställdes inför utmaningen att presentera deras tjänster på ett överskådligt sätt utan att överväldiga besökarna med för mycket information. Bland annat kunde vi använda Two’s nya färgkoder och visuella element för att guida besökaren rätt i ett tydligt designflöde. 

Genom att organisera och strukturera den befintliga informationen gjorde vi webbplatsen lättnavigerad och lättförståelig. Något som möjliggjorde en snabb överblick av Two’s olika tjänster. I utformningen av webbplatsen placerade vi innehållet i förgrunden och lät budskapet styra designbesluten. På så sätt kunde vi skapa ett bättre flöde med intuitiv navigering som rustar användaren med rätt information för att både kunna och vilja gå vidare.

En webbplats som förstärker verksamheten och användarupplevelsen

Den nya webbplatsen har inte bara förenklat Two’s arbetsprocesser utan också gett dem möjligheter att maximera sin närvaro online. Genom att använda Gutenberg blockredigerare har de nu ett enkelt verktyg för innehållshantering, vilket underlättar deras vardagliga arbete. Utöver att enkelt publicera nytt innehåll så som kundcase och artiklar kan de nu också förbättra optimeringen av webbplatsen för sökmotorer som Google.

Two webbplats

En grafisk identitet som skiljer sig från konkurrenterna

Two.se har i början av året tagit fram en ny grafisk profil som utmärker dem från sina konkurrenter och vi arbetade hårt för att införliva det på webbplatsen. Genom att använda deras specifika färgpalett och grafiska element, som plustecknet, lyckades vi skapa en balanserad design som förstärker deras varumärke som både engagerar och guidar användarna på webbplatsen.

Two’s noggranna och detaljorienterade natur matchade vår egen arbetsfilosofi. De uppskattade hur vi lyckades införliva betydelsefulla detaljer på rätt platser. De tryckte även på vikten av att inget ska finnas på webbplatsen enbart för det visuella, så alla komponenter har en välbeskriven anledning för sin närvaro. Vi tackar Two för förtroendet!

Är din webbplats också i behov av ett lyft? Boka ett möte idag, så kikar vi på hur det kan se ut för just ditt företag!

“Vi behövde lyfta vår webb i samband med vårt nya varumärke. Decision by Heart tog sig an vår nya profil och skapade en fantastisk web! De har genom hela projektet varit lyhörda, flexibla och trevliga att jobba med. Vi har fått snabb och proffsig hjälp, och hela tiden haft ett stabilt bollplank för alla frågor som har dykt upp, stora som små. Nu har vi en web som vi är otroligt glada och stolta över! Vi får höra mycket positivt om nya webben, bland annat från styrelsen och medarbetarna, men även andra runtom oss.

Victoria Oscarsson Marknad, konsult
Logotyp för Two

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.