Värmlands Projektparaply

Värmlands Projektparaply, en organisation som tillhör Karlstad kommun och driver EU-medfinansierade projekt, arbetar för att bekämpa utanförskap och främja kompetensutveckling.

Från första kontakt till lanserad hemsida har arbetet med Decision by Heart varit proffsigt och smidigt. De har varit lyhörda, flexibla och gett oss snabb återkoppling och insyn i hur projektet fortlöpt.

Malin Andersen

Projektkoordinator

Tjänster kunden fick hjälp med

UX och UI Design, Webbutveckling

Verktyg

WordPress

Behov/Problem

Värmlands Projektparaply arbetar för att bekämpa utanförskap och främja kompetensutveckling. Organisationen mötte utmaningar med sin befintliga webbplats, som hade svårt att tydligt förmedla deras många projekt.

Bristande navigationsmöjligheter gjorde det svårt för besökare att hitta relevant information, och den tidigare layouten förvirrade användare med ett osammanhängande flöde av nyheter och evenemang.

Dessutom saknades en överskådlig presentation av projektdetaljer, vilket försvårade för besökarna att få en helhetsbild av verksamheten.

Lösning

För att åtgärda dessa problem genomfördes en omfattande omstrukturering av Värmlands Projektparaplys webbplats.

  • Navigationen förbättrades genom att separera nyheter och evenemang i egna sektioner, vilket gav besökarna en tydligare upplevelse.
  • En särskild projektsida skapades för varje projekt, där all relaterad information kunde samlas och enkelt hittas.
  • En kalender med månadsvy infördes för att förenkla processen att visa och anmäla sig till evenemang och utbildningar, med möjlighet att filtrera efter typ av aktivitet.

Att den nya webbplatsen baserades på Gutenberg-layouter i WordPress, gör det också möjligt för Värmlands Projektparaply att snabbt och enkelt uppdatera innehållet helt själva.

Resultat

Resultatet av den nya webbplatsen för Värmlands Projektparaply är en betydligt förbättrad användarupplevelse. Besökare kan nu enkelt navigera mellan nyheter och evenemang, hitta detaljerad projektinformation och anmäla sig till utbildningar och evenemang direkt via webbplatsen.

Den visuella förbättringen och den strukturerade presentationen av information har gjort det lättare för Värmlands Projektparaply att kommunicera sitt arbete och sina projekt.

Hantering av innehåll kan de nu effektivt administrera webbplatsen själva, vilket sparar tid och resurser och möjliggör snabb publicering av aktuellt innehåll. Den nya webbplatsen har därmed förbättrat både användarvänlighet och intern hantering av information.

Vill du veta mer?

+46 73 150 95 95

peter@decisionbyheart.com

Boka möte

Kontakt

Ett formulär för kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kunden har aldrig fel, eller hur?

malin andersen

”Från första kontakt till lanserad hemsida har arbetet med Decision by Heart varit proffsigt och smidigt. De har varit lyhörda, flexibla och gett oss snabb återkoppling och insyn i hur projektet fortlöpt. Vi på Värmlands projektparaply är mycket nöjda över vår snygga, lättnavigerade hemsida.”

Malin Andersen

Projektkoordinator

Se fler kundcase