,

Nya uppdateringar för Mangold leder till fler möjligheter

Fortsatt investering i optimering är alltid en bra idé. På så vis kan du med enklare medel fortsätta att säkra framtida affärer via webben, tack vare kontinuerlig kvalitet.

laptopskärm med Mangolds nya webbplats

Skriven av:

Author Image
Ulrika Winge
SEO-specialist
Hjälper ditt företag högre upp på Google

Publicerad:

Snabbare och smidigare

Mangold har nyligen lanserat förbättringar på sin digitala plattform, fokuserade på att optimera prestanda och användarupplevelse. Genom att omvandla de äldre Gutenberg-blocken med React-teknologi har vi försett webbplatsens användare med en snabbare och mer optimerad upplevelse. 

”Uppdateringarna i WordPress som Decision By Heart har hjälpt oss att implementera i vår miljö har gjort det betydligt enklare att genomföra förändringar samt strukturera upp arbetet på ett mer effektivt vis när det kommer till vår hemsida. 

Vi har haft ett långt samarbete med Decision By Heart i dagsläget och som vanligt levererar de på en hög nivå, de lyssnar på och kompletterar våra behov med stor kompetens inom sina områden. Vi på Mangold är otroligt nöjda med de senaste uppdateringarna av vår hemsida!” 

– Marco Villaggi, Mangold.

De senaste uppdateringarna kommer inte bara att gynna Mangold utan också deras kunder. Förbättringarna kommer att möjliggöra en bättre anpassning till kundernas behov och erbjuda en mer tillfredsställande användarupplevelse.

Fortsatt optimering säkrar framtiden

Genom att investera i optimering och uppdateringar kan företag som Mangold säkerställa att deras webbplats fortsätter att leverera en högkvalitativ användarupplevelse och möta kundernas förväntningar – över lång tid. 

Dessutom bidrar regelbundna uppdateringar till att öka webbplatsens säkerhet, förbättra sökmotoroptimering och möjliggöra integration av nya funktioner och teknologier. På lång sikt kan detta öka kundengagemanget, öka försäljningen och stärka företagets position.

Nyfiken på mer om webbutveckling? Läs “Uppdateringar i vår kodbas som gynnar dig” härnäst!

Hur kan webbutveckling i WordPress hjälpa ditt företag?