Webbutveckling

Webbutveckling som skapar värde

Letar du efter en pålitlig partner för webbutveckling? Låt oss ta hand om din webb och utveckla en modern och fräsch webbplats som är optimerad för en bra användarupplevelse. Med en helhetssyn på webbutveckling fokuserar vi på fyra huvudsakliga aktiviteter som ser till att att din webbplats ser bra ut, fungerar felfritt och erbjuder maximal prestanda och driftsäkerhet.

Med vår expertis ser vi till att din webbplats levererar användarupplevelser med fokus på besökaren som främjar engagemang och konverteringar.

Så hjälper vi dig

Planering och strategi

För att skapa en framgångsrik webbplats är det viktigt att börja med att förstå dina mål och krav. Analysera din målgrupp, konkurrenter och marknadstrender för att utforma en strategi som maximerar användarupplevelsen och uppfyller dina affärsbehov. Genom noggrann planering säkerställs att varje aspekt av webbplatsen är genomtänkt och optimerad.

Detta inkluderar att sätta upp mätbara mål och definiera viktiga KPI:er. En detaljerad projektplan med tidslinjer och milstolpar hjälper till att hålla utvecklingsprocessen på rätt spår och inom budget.

Design och användarupplevelse

En attraktiv och användarvänlig design är nyckeln till en framgångsrik webbplats. Skapa moderna, responsiva designlösningar som inte bara ser bra ut på alla enheter, utan också erbjuder en intuitiv och smidig användarupplevelse. En användarcentrerad designprocess gör det enkelt och engagerande för dina besökare att interagera med webbplatsen. Fokus på användarflöden och interaktionsdesign säkerställer att besökarna får en positiv upplevelse.

Användartester och feedback under designprocessen bidrar till att finjustera och förbättra användargränssnittet.

Utveckling och teknik

Använd de senaste teknologierna och bästa praxis för att bygga en snabbladdad och säker webbplats. Helt kundanpassad webbutveckling med ett egenkodat tema för ökad snabbhet och säkerhet är nyckeln. Vi bygger innehållsblock (Gutenberg) i React för att ytterligare öka snabbheten och användarvänligheten. Genom att integrera olika system och verktyg säkerställs att all nödvändig data presenteras på ett effektivt och användarvänligt sätt.

Ren och optimerad kod, cachning och optimering garanterar att din webbplats presterar på en hög nivå. Kontinuerlig testning under projektet säkerställer att alla delar av webbplatsen fungerar smidigt tillsammans.

Högkvalitativ kod för bra prestanda

För att maximera prestandan på din webbplats är högkvalitativ kod avgörande. Våra utvecklare följer väl etablerade kodningsstandarder och använder sig av avancerade tekniker för att säkerställa att varje rad kod bidrar till webbplatsens hastighet och effektivitet. Vi genomför regelbundna kodgranskningar och prestandatester för att identifiera och åtgärda eventuella flaskhalsar.

Resultatet är en robust och effektiv webbplats som levererar en riktigt bra upplevelse för dina besökare. Vi använder så få plugin som möjligt, med hänsyn till ökad prestanda och säkerhet.

Genom att kombinera dessa fyra aktiviteter skapar vi en helhetslösning som gör din webbplats till ett kraftfullt verktyg för din verksamhet.

Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din digitala resa!

Hjälpen är nära

Ta kontakt via kontaktuppgifterna här, boka ett möte eller använd formuläret!
Vi ser fram emot att höra av dig.

Kontakt

Ett formulär för kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kunden har aldrig fel, eller hur?

“Vi behövde lyfta vår webb i samband med vårt nya varumärke. Decision by Heart tog sig an vår nya profil och skapade en fantastisk web! De har genom hela projektet varit lyhörda, flexibla och trevliga att jobba med. Vi har fått snabb och proffsig hjälp, och hela tiden haft ett stabilt bollplank för alla frågor som har dykt upp, stora som små. Nu har vi en web som vi är otroligt glada och stolta över! Vi får höra mycket positivt om nya webben, bland annat från styrelsen och medarbetarna, men även andra runtom oss.”

Victoria Oscarsson

Marknad, konsult