Mangold Fondkommission AB

I över tjugo år har Mangold som tillgänglig och personligt engagerad partner erbjudit företag och personer finansiella råd och tjänster. Mangold växer tillsammans med entreprenörer och brinner för att hjälpa de som, likt Mangold själva, är på en tillväxtresa.

Idag har Mangold över 12 000 depåkunder och hjälper varje år runt 200 företag med olika finansiella lösningar. Som finansiell partner bidrar Mangold till utvecklingen av sina kundbolag och därmed även till innovation, värden och arbetstillfällen i Sverige.

Ny modern webbplats

I ett spännande samarbete med Mangold har vi nu byggt och lanserat en ny webbplats med integrationer mot Cision kommunikationslösning och Millistream som tillhandahåller aktuell finansiell marknadsdata. Webbplatsen fungerar som Mangolds kommunikationskanal ut mot kunder, potentiella kunder och övrig marknad med aktuell information.

På webbplatsen kan du ta del av Mangolds erbjudanden kring Private Banking och Investment Banking. Du kan dessutom få information om aktuella emissionerpressmeddelanden, regulatoriska meddelanden och uppdragsanalyser om de bolag som Mangold bevakar.

Se videos när Mangold Insights intervjuar VD från olika bolag eller se företagspresentationer vid mangolds IPO-frukostar.

Mer information om Mangold Fondkommission AB kan du läsa på Investor Relation.

Logotyp för Mangold Fondkommission AB

Mangold erbjuder företag och personer finansiella råd och tjänster. Mangold har idag över 12 000 depåkunder och hjälper varje år runt 200 företag med olika finansiella lösningar.

Ny webbplats
Webbutveckling WordPress

Integration till Cision

Cision erbjuder en omfattande mediedatabas där bolag kan använda en tjänst som gör det möjligt att skicka ut pressmeddelanden. Vi har skapat integrationer mellan Mangold.se och Cisions-API där vi hämtar pressmeddelanden och annat innehåll i realtid och visar det i respektive innehålls flöde. Det görs senare en importering av innehållet så att det sparas i Mangolds egna databas.

Det samma gäller även när Mangold Insight publicerar bolagsanalyser, då hämtar vår integration analysen, importerar den till Mangolds administrationsgränssnitt och kopplar den till ett bolag som ligger under bevakning hos Mangold.

Det finns också en integration i form av ett formulär, där vi skapat en lösning för besökare på Mangold.se där de kan skriva upp sig på utskick av pressmeddelanden från Cision. Det vill säga, att så fort som Mangold publicerar ett pressmeddelande så skickas det ett mail till de som har skrivit upp sig på utskicken.

Millistream

Millistream är ett marknadsdata-företag som erbjuder ett komplett utbud av finansiella data. Vi har skapat möjligheten för Mangold att lägga bevakning på olika bolag i Millistream, där vi då importerar finansiell data för respektive bolag som finns under bevakning.

För varje bevakat bolat så importerar vi bland annat:

  • Ny aktiedata med intervall på 10-15 minuter.
  • Nyheter/pressmeddelanden för varje bolag.
  • Stängningspriser för varje bolag.
  • Ägarförteckningar för varje bolag.

… och mycket mer.

Delar av våra integrationer uppdaterar databasen nästan i realtid och datan som importeras använder vi på enskilda bolagssidor under Mangold Insight.

Den importerade datan används bland annat för att presentera hur en aktie för ett bolag har gått senaste månaden som standard, men visar också hur den har gått senaste dygnet, veckan eller senaste året.

Stort antal administratörer

Eftersom innehållet förändras snabbt och i takt med marknadens krav har det varit viktigt att innehållet snabbt kan förändras på egen hand av Mangold själva.

Med hänsyn till det stora behovet av information, praktiskt taget i realtid och de snabba informationsförändringarna i branschen, har Mangold ett stort antal administratörer som ansvarar för innehållsuppdateringar inom olika områden.

Plattform & teknik

Den nya webbplatsen är anpassad efter Mangolds behov och önskemål om funktionalitet. Lösningen är byggd som en multisite i den senaste versionen av WordPress med kundanpassade sidlayouter och specifika Gutenberg blocks för olika innehållstyper.

Decision By Heart Ny webbplats Mangold Fondkommission AB desktop

”Vi är väldigt nöjda med Decision By Heart! De har varit enkla att samarbeta med och förstått våra behov och utmaningar. Vi har uppskattat deras tillgänglighet, snabbhet och pragmatiska arbetssätt. Och även om vår sajt nu är lanserad så är de väldigt hjälpsamma när vi har frågor.”

Rebecka Röös Head of Marketing and Communication
Logotyp för Mangold Fondkommission AB

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.