SEO

SEO-tjänster för högre rankning

Upptäck våra omfattande SEO-tjänster som hjälper din webbplats att nå toppen av sökresultaten och driva organisk trafik. Maximera din onlinepotential med strategisk sökanalys, optimering av innehåll, teknisk SEO och länkbyggande för långsiktiga resultat.

Vi fokuserar på fyra nyckelaktiviteter för att förbättra din synlighet och attrahera rätt besökare, vilket ökar din konvertering och framgång online.

Så hjälper vi dig

Sökanalys och nyckelordsstrategi

För att rikta in dig på rätt sökord börjar vi med en omfattande sökanalys där vi identifierar de mest relevanta och lönsamma nyckelorden för din verksamhet. Genom att analysera din nuvarande webbplats, konkurrenter och målmarknad kan vi hitta sökord med hög sökvolym och låg konkurrens. Med en skräddarsydd nyckelordsstrategi kan du nå din målgrupp effektivare genom att fokusera på sökfraser som verkligen gör skillnad. Vi tar även hänsyn till säsongstrender och förändringar i sökbeteende för att hålla din strategi aktuell.

När du vet vilka sökord som är mest relevanta, kan du anpassa ditt innehåll och dina marknadsföringsinsatser för att bättre nå och engagera din målgrupp. Detta kan leda till ökad trafik, förbättrade konverteringsfrekvenser och i slutändan bättre affärsresultat. Genom att kontinuerligt övervaka och justera din nyckelordsstrategi kan du vara säker på att din webbplats alltid är optimerad för att dra nytta av de mest lönsamma sökordsmöjligheterna.

Optimering av innehåll (On-page SEO)

Innehåll är kung, och med rätt optimering kan du se till att både användare och sökmotorer älskar det. Vi hjälper dig att skapa och förbättra innehållet på din webbplats så att det är relevant, engagerande och innehåller de nyckelord som är viktiga för din verksamhet. Detta inkluderar att skriva nya blogginlägg, uppdatera produktbeskrivningar och skapa omfattande landningssidor. Med förbättrad läsbarhet och användarupplevelse, genom rubriker, underrubriker, bullet points och bilder, blir ditt innehåll mer attraktivt och lättillgängligt. Dessutom optimerar vi intern länkning för att förbättra navigering och struktur.

Genom att skapa innehåll som är användarcentrerat och optimerat för sökmotorer kan du säkerställa att dina besökare hittar den information de söker och stannar längre på din webbplats. Detta minskar din avvisningsfrekvens och ökar chansen att besökare konverterar till kunder. En välgenomtänkt innehållsstrategi kan också hjälpa dig att bygga auktoritet inom din bransch, vilket ytterligare förbättrar din synlighet och trovärdighet online.

Teknisk SEO

För att din webbplats ska prestera på topp krävs det att den är tekniskt optimerad. Genom en teknisk analys identifierar vi och åtgärdar eventuella problem som kan hindra din SEO-prestanda. Detta inkluderar att optimera laddningstider, förbättra mobilvänlighet och säkerställa en ren och effektiv kodstruktur. Vi ser också till att dina sidor indexeras korrekt genom att optimera robots.txt och XML-sitemaps. Med implementering av strukturerad data gör vi din webbplats mer förståelig för sökmotorer, vilket förbättrar din synlighet med rich snippets. Säkerhet är också en viktig del, så vi ser till att din webbplats följer aktuella riktlinjer och har HTTPS för att skapa förtroende hos både användare och sökmotorer.

Teknisk SEO är en avgörande komponent för att säkerställa att din webbplats inte bara rankar högt i sökresultaten utan också erbjuder en positiv användarupplevelse. Genom att optimera den tekniska infrastrukturen kan du minska laddningstider, vilket förbättrar användarnas tillfredsställelse och sannolikheten att de stannar kvar på din webbplats. Mobilvänlighet är särskilt viktig i dagens mobilfokuserade värld, och vi ser till att din webbplats fungerar felfritt på alla enheter.

Länkbygge och auktoritet

Genom att bygga kvalitativa länkar kan du förbättra din webbplats auktoritet och trovärdighet. Vi utvecklar en strategi för att skapa inkommande länkar från relevanta och auktoritativa webbplatser. Detta innefattar möjligheter för gästbloggning, samarbeten och att få din webbplats omnämnd i relevanta branschartiklar. Att skapa engagerande och delbart innehåll som naturligt attraherar länkar är också en del av strategin. Detta kan inkludera infografik, whitepapers och omfattande guider. Vi övervakar även din länkkvalitet och tar bort skadliga länkar som kan påverka din webbplats negativt.

Länkbyggande är en kritisk del av SEO eftersom det hjälper till att förbättra din webbplats auktoritet och trovärdighet i sökmotorernas ögon. Genom att få länkar från auktoritativa webbplatser kan du öka din webbplats ranking och synlighet. Kvalitativa länkar fungerar som en röst för ditt innehåll, vilket signalerar till sökmotorer att din webbplats är en pålitlig källa för information. Att upprätthålla en strategi för länkbyggande innebär också att du kontinuerligt söker efter nya möjligheter och övervakar din länkprofil för att säkerställa att den förblir stark och hälsosam.

Genom att kombinera dessa fyra nyckelaktiviteter hjälper vi dig att göra din webbplats mer synlig, locka rätt besökare och uppnå långsiktiga SEO-resultat.

Vår holistiska strategi ger inte bara snabba resultat utan bygger också en stark grund för hållbar tillväxt.

Kontakta oss idag för att komma igång med din SEO-resa och se hur vi kan hjälpa dig att växa online!

Hjälpen är nära

Ta kontakt via kontaktuppgifterna här, boka ett möte eller använd formuläret

+46 73 150 95 95

peter@decisionbyheart.com

Boka möte

Kontakt

Ett formulär för kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kunden har aldrig fel, eller hur?

”Vi på Laxå Pellets är väldigt nöjda med vårt samarbete med Decision By Heart. Vi var i ett stort behov av en ny E-handelslösning och DBH lyckades leverera en ny modern E-handel på kort tid. De har under hela processen varit snabba, hjälpsamma, professionella men framför allt haft stort tålamod med alla våra önskemål.

Vi rekommenderar starkt Decision By Heart!”

Kicki Nykvist

Försäljningschef