Rivstarta året med 5 aktiviteter på din hemsida som garanterat gör skillnad

Hemsidan är din viktigaste digitala resurs i dessa tider, låt den få rätt förutsättningar att hjälpa dig med jobbet! Här bjuder vi på 5 aktiviteter på din hemsida du kan rivstarta året med.

5 aktiviteter på din hemsida

Skriven av:

Author Image
Peter Malmberg
VD
Storybrand Certified Guide | SEO-Specialist

Publicerad:

  • Förenkla navigeringen så att besökaren snabbt hittar det de är ute efter.
  • Förtydliga dina erbjudanden, så att dina potentiella kunder förstår hur du kan hjälpa dem? Fakta och features är inte lika intressant, som vilka nyttor och känslor det skapar för de du hjälper.
  • Se till att du nämner orden ”du, din och dina” fler gånger än ”vi, vårt och våra” på din hemsida. Den handlar ju inte om dig och ditt företag utan vad du och ditt företag kan göra för dina besökare. Lika lite som det är intressant att lyssna på någon som bara pratar om sig själv, blir din hemsida lika ointressant om den gör detsamma.
  • Gör det lätt för besökaren att gå vidare och få din hjälp. Lägg till några CTA (Call To Action) möjligheter på utvalda ställen, där det känns naturligt och passar in.
  • Är det verkligen lätt att få kontakt med dig eller rätt person via din hemsida? Om inte så måste du fixa det! Det är ju rent av irriterande när man behöver komma i kontakt med någon för att få hjälp och inte hittar uppgifterna.

Vilka av aktiviteterna skall du börja med? Vart klämmer ”skon” som värst? Behöver du hjälp med en översyn eller knuff framåt i arbetet, är det bara att du hör av dig så hjälper vi dig.

Om du inte redan visste det så är Decision By Heart en fullservicepartner för hemsidor, e-handelsplatser och digitala lösningar byggda i WordPress.

Ha en riktigt fin vecka och start på året.

Med vänlig hälsning, Peter och teamet på Decision By Heart

Vi står redo att hjälpa dig med hemsidan.