Webbstrategi

Webbstrategi för din digitala närvaro

Att navigera i den digitala världen kan vara utmanande, men med rätt strategi kan du nå dina mål. Vi erbjuder en heltäckande tjänst för att utveckla en webbstrategi som säkerställer att din webbplats och digitala närvaro är effektiv och målinriktad.

Vår process är utformad för att hjälpa dig att förstå, analysera och förbättra din digitala närvaro genom fyra huvudsakliga aktiviteter: research, analys, strategi och koncept.

Så hjälper vi dig

Research

Vi börjar med att utföra en grundlig research där vi undersöker din nuvarande digitala närvaro samt marknadens dynamik och dina konkurrenters aktiviteter. Genom att samla in och analysera relevant data får du en djup förståelse för dina kunders beteenden och preferenser. Vi använder olika verktyg och metoder för att identifiera vad som fungerar bra och vad som kan förbättras.

Detta steg är avgörande för att bygga en solid grund för resten av strategiprocessen och säkerställer att vi har en tydlig bild av din digitala miljö.

Analys

Nästa steg är att analysera den insamlade informationen för att identifiera styrkor, svagheter, möjligheter och hot (SWOT-analys) i din digitala närvaro. Vi granskar din webbplats användarupplevelse, tekniska aspekter och SEO-prestanda för att skapa en helhetsbild av din nuvarande situation. Denna analys hjälper oss att förstå var du står idag och vilka områden som behöver förbättras för att nå dina mål.

Genom att identifiera nyckelinsikter kan vi skapa en plan som adresserar dina specifika behov och utmaningar.

Strategi

Med en grundlig analys som bas, utvecklar vi en skräddarsydd strategi som möter dina unika behov och mål. Vår strategi fokuserar på att förbättra användarupplevelsen, öka synligheten online och driva relevant trafik till din webbplats. Vi tar hänsyn till dina affärsmål, målgrupp och konkurrens för att skapa en strategi som är både effektiv och hållbar.

Strategin omfattar allt från innehållsplanering och SEO-strategier till sociala medier och annonseringsplaner, och ser till att alla delar av din digitala närvaro är samordnade och arbetar mot samma mål.

Koncept

Slutligen förvandlar vi strategin till konkreta koncept och åtgärdsplaner. Vi designar och föreslår implementering av lösningar som inte bara engagerar dina besökare utan också uppfyller dina affärsmål. Detta inkluderar allt från designskisser och prototyper till innehållsstrategier och tekniska rekommendationer. Vi arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att varje del av konceptet är anpassat efter dina behov och förväntningar, och att det kan implementeras på ett smidigt och effektivt sätt.

Med vår omfattande metodik ser vi till att din digitala närvaro blir starkare, mer synlig och effektivare än någonsin tidigare.

Låt oss hjälpa dig att nå dina digitala mål och skapa en framgångsrik webbstrategi som driver resultat!

Hjälpen är nära

Ta kontakt via kontaktuppgifterna här, boka ett möte eller använd formuläret

+46 73 150 95 95

peter@decisionbyheart.com

Boka möte

Kontakt

Ett formulär för kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kunden har aldrig fel, eller hur?

”Vi är väldigt nöjda med Decision By Heart! De har varit enkla att samarbeta med och förstått våra behov och utmaningar. Vi har uppskattat deras tillgänglighet, snabbhet och pragmatiska arbetssätt. Och även om vår sajt nu är lanserad så är de väldigt hjälpsamma när vi har frågor.””

Rebecka Röös

Head of Marketing and Communication