WordPress support

Känn dig trygg med vår WordPress support

Upplev en trygg och säker webbplats med omfattande och professionellt stöd för att säkerställa att din webbplats alltid fungerar optimalt. Supporttjänsten är utformad för att hantera både akuta problem och förebyggande underhåll, vilket ger sinnesro och garanterar en stabil online-närvaro.

Fokus ligger på fyra huvudsakliga aktiviteter för att maximera effektiviteten i arbetet och tjänster kring WordPress support, underhåll och tekniska uppdateringar.

Så hjälper vi dig

Akut felavhjälpning

När ett problem uppstår på din webbplats är snabb respons avgörande. Supportteamet står redo att omedelbart ingripa och lösa akuta fel, såsom nedtid, krascher eller funktionalitetsproblem. Genom att snabbt identifiera och åtgärda orsakerna till problemen minimeras driftstopp och din webbplats återgår till full funktion så snart som möjligt.

Den här tjänsten inkluderar dygnet runt-övervakning och prioriterad support för att säkerställa att problem åtgärdas utan dröjsmål.

Regelbundna säkerhetsuppdateringar

För att skydda din webbplats mot intrång och hackning är det viktigt att hålla alla komponenter uppdaterade. Regelbundna säkerhetsuppdateringar av WordPress kärna, teman och tillägg genomförs. Genom att alltid ha den senaste programvaran installerad minskar risken för sårbarheter som kan utnyttjas av illvilliga aktörer.

Utöver installation av uppdateringar genomförs även säkerhetskontroller för att identifiera och eliminera potentiella hot innan de orsakar skada.

Backup och återställning

En tillförlitlig backup-lösning är avgörande för att skydda din webbplatsdata. Automatiserade dagliga säkerhetskopieringar av hela din webbplats, inklusive databasen och alla filer, implementeras. I händelse av ett haveri eller dataförlust kan din webbplats snabbt återställas till en fungerande version, vilket minimerar nedtid och förlust av viktig information.

Backup-systemet testas regelbundet för att säkerställa att återställningsprocessen fungerar smidigt och effektivt vid behov.

Rådgivning och förbättringar

För att säkerställa att din webbplats alltid ligger i framkant erbjuds kontinuerlig rådgivning och förslag på förbättringar. Din webbplats prestanda, användarupplevelse och säkerhet analyseras för att ge skräddarsydda rekommendationer som optimerar din WordPress-plattform. Genom att implementera bästa praxis och nya teknologier förbättras din webbplats funktionalitet och effektivitet kontinuerligt. Regelbundna strategimöten hålls för att diskutera framtida utvecklingar och uppdateringar som kan förbättra din webbplats och stödja dina affärsmål.

Känn dig trygg i vetskapen om att din webbplats är i goda händer. Proaktivt och reaktivt arbete säkerställer att din WordPress-plattform alltid är säker, uppdaterad och fungerar utan avbrott.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur du kan få hjälp att skydda och optimera din webbplats.

Hjälpen är nära

Ta kontakt via kontaktuppgifterna här, boka ett möte eller använd formuläret

+46 73 150 95 95

peter@decisionbyheart.com

Boka möte

Kontakt

Ett formulär för kontakt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kunden har aldrig fel, eller hur?

”SomId ska vara en hjälp för kunden för att kunna identifiera vad som faktiskt sitter dolt i röret. Vår produkt är ju inte synlig med alla delar när den sitter installerad. Så vi ville göra det enklare för dem att hitta reservdelar och att ha mycket information på samma ställe. Den är bra för kunden att kunna gå ut och få fram rätt material snabbt – men också för serviceingenjörerna.

Vi får ganska mycket frågor om delarna som finns ute hos kund, och i och med att det är inpackat och isolterat runt är det inte säkert att man kommer åt. Man ska inte behöva riva loss allt för att komma åt viktig och relevant information om ventilerna och deras skick. Nu har vi något som gör det lättare för kunderna att jobba med oss, och som gör att de gillar att fortsätta med det.”

Jessica Johnsson

Chef Marknadskommunikation