Decision By Heart och Karlstad Business Center

Decision By Heart har tecknat ett samarbetsavtal med Karlstad Business Center (KBC) om KBC Pro- Professionals!

Decision By Heart och Karlstad Business Center

Skriven av:

Author Image
Peter Malmberg
VD
Storybrand Certified Guide | SEO-Specialist

Publicerad:

KBC Pro – Professionals

Karlstad Business Center har skapat konceptet KBC PRO- Professionals för att låta sina medlemsföretag få tillgång till hög kompetens på plats i KBC´s lokaler inom en rad olika områden som stöd och bollplank för utveckling av deras verksamheter.

Tjänsten smygstartar under december men kommer att köras igång på allvar efter årsskiftet och redan nu erbjuds hjälp och stöd inom områdena data/IT, försäljning, ekonomi, webb, personal/HR, affärs coachning och företagande.

Webbstöd och bollplank onsdagar 09:00-12:00

Decision By Heart kommer vara på plats på Karlstad Business Center på onsdagar mellan kl. 09:00-12:00 för stöd & rådgivning kring din WordPress webbplats och hur du bäst kan nyttja webbplatsens alla möjligheter som stöd för din verksamhet. Exempel på möjliga diskussionsområden;

Varför webbplats?

Dialog om varför du har eller bör ha en webbplats och vad den skall tillföra till din verksamhet? Vem har något att vinna på att komma till din webbplats och vilka problem kan du hjälpa besökaren att lösa?

Webbplats byggd på WordPress plattformen

Hur kan du bygga webbplatsen så att den når upp till dina mål? Tips och råd kring webbdesign, strukturer, navigering, användbarhet, webbutveckling, teman, plugin, integrationer, säkerhet, backup, drift m.m.

Fler besökare

När du har en webbplats vill du få fler besökare till den. Hur tänker dina potentiella kunder och hur söker de när de letar efter det du har att erbjuda?  Hur kan du jobba med sökmotoroptimering och anpassa din webbplats och dess innehåll så att du med sökmotorerna hjälp attraherar fler besökare?

Fler affärer

Fler affärer är en metafor för det du vill ska hända på din webbplats och kan lika gärna betyda nedladdade dokument, bokningar, ansökningar etc. Hur når du dit? Diskussion om hur du kan jobba med din webbplats för att öka chanserna att omvandla dina besökare till nya kunder och fler affärer.

Läs mer på Karlstad Business Centers webbplats

Karlstad Business Center är ett privat, oberoende initiativ för att stärka små och mellanstora företag i Värmland.

Av entreprenörer – För entreprenörer.